Welkom/ Welcome

Hallo beste bezoeker, Welkom op mijn blog, waar ik mijn creatieve uitspatting laat zien, en ook wel eens iets anders wat me bezig houd.

Hello dear Visitor, Welcome to my blog,here you can find my crafts and other things that are on my mind.

When life gives you scraps, make quilts


mijn projecten

Op deze pagina zal ik de projecten gaan plaatsen waar ik mee bezig ben.En ik moet bekennen dat ik er nog meer heb die niet op de foto staan.

Mijn handquilt project, veel werk want het is een 2 persoonquilt, maar wel leuk om te quilten.hij lag even stil, maar probeer elke dag een draadje te quilten

de naaimachine sampler: top is af ben begonnen met machinaal door te quilten, ligt stil, het is zwaar om zo'n grote quilt machinaal te quilten.
Bunny Hill Henrietta wiskers,inmiddels heb ik 7 blokken af. ligt even stil ga deze zeker af maken want het eind resultaat is heel mooi.
Sampler gemaakt voor de nieuwsbrief van Magdaleentje, de Top is af 
Sampler gemaakt voor de quiltkletsers de top is af.
versneden ninepatch top is af
 zwart/wit vandaag 9 dec een brede zwarte rand erlangs gemaakt, 11 dec quiltklaar, zwart en wit garen halen en dan kan het quilten beginnen

 Love bird lane: moet nog een gepatchtte rand langs
mijn roze/lime logcabin
  hier nog met de fout, 2  rijen teveel aan de bovenkant,
inmiddels de fout herstelt en er een fushsia roze(zelfde kleur als middenblokje) randje langs gezet.
ligt nu te wachten op een rand, die ik nog moet kopen word vervolgt.

de stof past er qwa kleur precies bij, gistern dacht Ik yes dit word hem, maar nu twijfel ik, zou het niet te gestreept worden? als achterkant zou hij ook perfect kunnen, dus denk dat ik hem daar maar voor gebruik.
af topje.