Welkom/ Welcome

Hallo beste bezoeker, Welkom op mijn blog, waar ik mijn creatieve uitspatting laat zien, en ook wel eens iets anders wat me bezig houd.

Hello dear Visitor, Welcome to my blog,here you can find my crafts and other things that are on my mind.

When life gives you scraps, make quilts


zaterdag, maart 24, 2007

van alles wat

oja voor dat ik het vergeet eerst even dit, heb wat aan mijn instellingen veranderd en als het goed is kan nu iedereen een reactie plaatsen, temninste dat hoop ik!

morgen word Alice alweer 3 jr . jee wat zijn deze 3 jaren voorbij gevlogen zeg! en wat heeft het lang geduurd voordat ik weer in mijn oude doen was. zat van de week zo eens te denken, dat ik eigenlijk de laatste paar maanden weer mijn oude ik ben, weet dat het overlijden van mijn moeder daar ook geen goed aan gedaan heeft, pff wat mis ik dr, vooral op dagen zoals nu, maar weet dat ze trots op me zou zijn nu ik eindelijk mijn huishouden op orde lijk te hebben.
donderdag de kamer helemaal opgeruimd schoon gemaakt etc, ene het is nu nog netjes moet alleen straks even stofzuigen, maar dan durf ik teminste de visite binnen te laten. nog even 2 kwarktaarten maken, en een ovenschotel. vanavond slingers ophangen, en dan is de grote dag voor ons kleine meisje.

6 opmerkingen:

Yvonne zei

Fijne verjaardag voor Alice, lekker feesten morgen!

jacq zei

dank je! dat gaat zeker lukken,
ze krijgt een hele leuke roze fiets met bloemtjes van mijn vader
dus dan kan het al niet meer stuk

Mary zei

Een hele fijne verjaardag morgen voor Alice !!! Gefeliciteerd !! en een roze fiets, dat is echt geweldig!! het zal morgen zonnigzijn, dus lekker naar buiten ??

Judith zei

Fijne verjaardag voor Alice en heb een lekkere dag. Gelukkig wordt het mooi weer.

Simone zei

Hele fijne verjaardag morgen!!! Geef Alice een dikke knuffel van ons. Ook van de "cavies" ;o)

Mary zei

oooooooh wat zal die kwarktaart vandaag lekker smaken ..........