Welkom/ Welcome

Hallo beste bezoeker, Welkom op mijn blog, waar ik mijn creatieve uitspatting laat zien, en ook wel eens iets anders wat me bezig houd.

Hello dear Visitor, Welcome to my blog,here you can find my crafts and other things that are on my mind.

When life gives you scraps, make quilts


woensdag, augustus 29, 2007

heerlijk dagje gehad

Zit nu nog na te genieten, vanmorgen om 11 uur had ik een afspraak bij de schoonheisspecialiste,
en dat was heerlijk toen ze zei dat ze me gezicht ging in smeren met een creme etje en dat het er al weer op zat was ik heel verbaasd, waarbij ze lachend zei dat er al anderhalf uur voorbij was, het was heerlijk! nouja behalve het weghalen van gerstekorreltjes op mijn gezicht, oei dat dat doet zeer zeg! Ik heb me voorgenomen dit vaker te gaan doen. Daarna door naar Harderwijk, en eerst even langs de kapper om te kijken of ze nog een plekje vrj hadden en ja dat hadden ze een uur en een kwartier later, gezegd dat ik kwam, wilde toch nog even de stad in. Wilde wat basis kleren kopen, maar helaas de opruiming was vollop aan de gang met leuke aanbieding van zomer kleren, maar niks wat ik zocht, Ben wel geslaagd voor een mooi Bh 'tje en bijpassende slip.
inmiddels kon ik ook bij de kapper terecht, heb een chocoladebruin kleurtje en een kort kopje, ben dr heel tevreden mee, en ze hadden er massage stoelen bij de wasbakk enzo lekker! alleen daarvoor ga ik de volgende keer weer naar die Kapper, had nog steeds geen kapper gevonden die naar me zin was, nu dus wel! Jippie, al met al een zeer geslaagde dag!

2 opmerkingen:

Yvonne zei

Geen foto van dat nieuwe koppie? ;-))))

Helen zei

Lekker he, zo'n verwendagje. Je hebt het verdient. Ik lees dat het je goed heeft gedaan. Je bent weer aan het bloggen en quilten :)

Ik hoop gauw je nieuw koppie te kunnen bewonderen ;)