Welkom/ Welcome

Hallo beste bezoeker, Welkom op mijn blog, waar ik mijn creatieve uitspatting laat zien, en ook wel eens iets anders wat me bezig houd.

Hello dear Visitor, Welcome to my blog,here you can find my crafts and other things that are on my mind.

When life gives you scraps, make quilts


woensdag, november 14, 2007

sokjes voor Alice

Allemaal bedankt voor de complimentjes voor de kleine sokjes,leuke wol hé!, vorig jaar gekocht bij wolhalla op de handwerkbeurs in zwolle maar het label is eraf dus geen idee hoe het heet
Gisterenavond de tweede sok voor Alice af gekregen, en vanmorgen eerst nieuwe batterijen in de digi gedaan, en hij doet het weer, te minste? hij valt wel uit na elke keer dat je een foto neemt, maar de foto's blijven er wel op staan. dus kon ik mooi de sokjes laten zien. Het is nog maar maatje 22, breit lekker snel, als de voeten groter worden vind ik het niet zo leuk om er sokken voor te breien, dat duurt zo lang voordat je ze af hebt.
Yesterday evening I finished the second sock voor Alice, this morning I put some new battries in de digi,and he works again, he goes out everytime I take a picture, but I could make a picture of the socks. the feet is only 14,5 cm so they are not so big.

4 opmerkingen:

Yvonne aka sommeke zei

Van 6,5 cm over 14,5 cm naar maat 40, dat went dan hoor! ;-)
Weer schattige sokjes met deze keer schattige beentjes/voetjes erin!

Iris zei

de sokjes zijn zo schattig ! !!
Goed gedaan !!

Mary zei

leuk !! dat heb je toch snel gedaan !!!

Marie-Therese zei

Hi Jacqueline
Leuke sokjes. Leuk werk ook, hè? Je zou kunnen overwegen om jezelf aan te leren om op z'n duits te breien. Dat is ook veel minder vervelend voor je schouders en als je daaraan gewend bent brei je met gemak op pennen 2 ook grotere sokken, omdat het zo makkelijk en snel gaat. Kijk maar hier:
http://www.knittinghelp.com/videos/knit-stitch
en dan de continental method.
Groetjes uit Parijs