Welkom/ Welcome

Hallo beste bezoeker, Welkom op mijn blog, waar ik mijn creatieve uitspatting laat zien, en ook wel eens iets anders wat me bezig houd.

Hello dear Visitor, Welcome to my blog,here you can find my crafts and other things that are on my mind.

When life gives you scraps, make quilts


maandag, januari 21, 2008

zitten mijmeren

Hebben jullie dat ook dat je zo veel wilt doen, dat het zo moeilijk is om te kiezen wat je gaat doen. Heb met me zelf de afspraak gemaakt om eerst dingen af te maken voordat ik weer een nieuw project ga starten, uitgezonderd exchange of andere dingen waar ik me al voor opgegeven heb. De S.B.S gaat erg lekker zou ik best aan door willen werken, maar ben ruim voor op mijn schema van 1 blokje per week. Ben aan het werk aan Rick zijn quilt, (mysterie van het borduurhoekje van vorig jaar, eigen ontwerp) maar ik ben dr achter dat ik het erg saai vind om veel blokken van het zelfde te maken, wel weer wat geleerd, wat wel helpt is dat hij inmiddels aan de deur in de kamer hangt, en hij toch wel erg mooi is. pff wat heb ik verder nog liggen, de timbleberrie blokken, moet alleen nog een smalbiesje langs een korte zijkant en dan een rand eromheen, is met de machine zo gebeurt, maar toch, mijn 8 puntige sterren hand quilten, nog een topje van 50 bij 50 cm om te quilten. heb 2 affe compassen liggen om een tafelloper van te maken, ojee bedenk me nu dat hij snel af moet van 2 feb moeten we op verjaardags visite, mmm keuze is gemaakt! eerst deze af gaan maken, doei ben weg, zit met de compassen te spelen. hihi

4 opmerkingen:

Margeeth zei

Hoi Jaqueline,
Via jouw reactie op mijn blog op jouw blog gekomen, kende ik nog niet. Mooie dingen heb je gemaakt, romantische SBS-blokken en die pay it forward quiltjes mogen er ook zijn.
Ik denk dat iedereen dat wel eens heeft: te veel ideeen en te weinig tijd. Kan verlammend werken, dat je zoveel wilt dat je niet weet waar aan te beginnen en daardoor helemaal maar niet meer begint. Een stok acher de deur in de vorm van een deadline kan helpen, zoals bij jou dat verjaardagscadeau dat af 'moet'.

Judith zei

Yep mijmer wat af, maar heb nu de winterdoll quilt als prioriteit en daarna een quilt voor een vriendin.

Annelies zei

Ja dat heb ik ook. Heb nu een groot kompas af, maar wil ook nog wat aan de ABC lap borduren. Verder "moet" ik iedere dag iets quilten aan de rand van de SBS en is er iedere dag de 365 dagen quilt.
Moet ik doorgaan ??

conny zei

Tja, bekend probleem. Gelukkig heb ik een kastje waar ik dingen ├Čn kan leggen, dan word ik er niet iedere keer aan herinnerd wat er allemaal nog moet gebeuren. Maar stel je voor dat alles af zou zijn, dan hadden we een veel groter probleem!