Welkom/ Welcome

Hallo beste bezoeker, Welkom op mijn blog, waar ik mijn creatieve uitspatting laat zien, en ook wel eens iets anders wat me bezig houd.

Hello dear Visitor, Welcome to my blog,here you can find my crafts and other things that are on my mind.

When life gives you scraps, make quilts


woensdag, februari 06, 2008

getagt

ojee er is in blogland weer een spel bezig, je vertel 7 dingen over je zelf,

ene ik ben getagt door http://mayaquilt.web-log.nl/

. Zodra je genoemd bent, plaats een link naar de persoon door wie je genoemd bent. 2. Plaats de regels op je blog. 3. Vertel 7 dingen over je zelf op je blog. 4. Noem en plaats linken naar 7 van je favoriete blogs. 5. Reageer op die 7 blogs zodat de auteurs weten dat ze getagged zijn.

ok hier gaan we dan:

1 ben getrouwd, moeder van 3 kinderen, wilde jullie vast allemaal weten hihi, maar het is wel het bangrijkste deel van mijn leven.

2: ben huisvrouw/moeder, maar verveel me niet, 2 ochtende in de week help in een goede kennis die 77 jaar jong is,en die sinds vorig jaar lente zijn vriendin verzorgt die altzheimer heeft.
en waar alle hulp dus zeer welkom is.Samen met Alice hebben we het daar erg gezellig, ook ben ik veel te vinden op de basis school van de kinderen, ben elke donderdag overblijf moeder, en op vrijdag om de week, erg leuk om te doen, ook zorg ik dat er voldoende knutsel/speel materiaal aanwezig is.

3: ik patchwork en quilt, een best belangrijk onderdeel in mijn leven, zorgt ervoor dat ik alles op een rijtje houd in mijn bovenkamer.

4; buitenshuis is hier ook zat te doen, we wonen in een kleinhuisje met een grootstuk grond er om heen, op de veluwe, op vakantie gaan is niet nodig, het is elke dag een beetje vakantie, zeker als het zonnetje schijnt, en je buiten gaat zitten en dan de vogeltjes hoort fluiten. of met paard of pony er op uit trekt de bossen in. heerlijk!

5: ik ben gek op koffie!

6; houd van de country stijl.

7 ben 34 jaar jong.

mmm wie ga ik taggen: even denken best moeilijk hoor! 1http://www.caro-en-rob.blogspot.com/ 2http://helenkamphuis.blogspot.com/3http://cazwa.punt.nl/4http://nijntjejv.punt.nl/5http://soedidee.blogspot.com/6http://karenenmarc.blogspot.com/index.html7http://eragona.blogspot.com/
niks moet hoor, kijk maar of jullie er zin in hebben

Geen opmerkingen: