Welkom/ Welcome

Hallo beste bezoeker, Welkom op mijn blog, waar ik mijn creatieve uitspatting laat zien, en ook wel eens iets anders wat me bezig houd.

Hello dear Visitor, Welcome to my blog,here you can find my crafts and other things that are on my mind.

When life gives you scraps, make quilts


zondag, augustus 02, 2009

verjaardagskadoo/ Birthday gift

Omdat Yona 18 werd, en ze vaak met ons mee gaat naar concours om te helpen, en we haar heel graag mogen, vonden we dat ze met dr verjaardag wel iets extra's verdiend had. en heb ik voor haar een quilt voor op dr bed gemaakt, Nouja quilt hij bestaat uit 2 lagen top en fleece achterkant.

Because It was Yona 18 birthday;s I made here bed quilt. Whe like here very much and she help us when whe have a horse show.


zoals de meeste van jullie wel weten, werk ik het liefst met de hand, vind ik ontspannend, maar omdat ik al zo'n drukke maand had(zie berichten hieronder) moest deze tussendoor op de machine, moet ik zeggen dat het blok zich daar ook beter voor leent het is een versneden ninepatch. Voor wie dat niet kent je maakt een ninepatch, snijd deze in vieren draait de blokken, en naait hem weer aan elkaar, heel makelijk met een leuk resultaat, heb dat al vaker gedaan. Toen de top af was dacht ik even snel in de stad Fleece te halen, Fout! niet te krijgen, dus toen maar op Internet besteld, en dat was er gelukkig 2 dagen later al, zodat ik afgelopen woensdag kon beginnen met machinaal doorstikken pffff wat een werk zeg!, leek meer op productie werk dan op ontspanning, maar gelukkig was het resultaat goed. ene Yona was er blij mee ook belangrijk.

As the most of you know,I like to work by Hand, But this quilt has to be finished in a short time, so I made it by Machine, but I think it's better to make a hidden ninepatch by Machine. I also did the quilting on the machine, not my thing, It looks like work! But I like the result, And Yona liked it very much, so now I go handquilting the top from the post below,

Vandaag weer lekker handquilten aan de Vriendschap top3 opmerkingen:

Yvonne aka sommeke zei

Je bent supergoed bezig Jacqueline! Yona zal erg blij zijn met haar quilt!

Jantine zei

Leuk hè, de versneden nine patch, die ga ik ook nog wel eens vaker doen. En ik ben het met je eens, omdat je in je naden gaat snijden is het handiger met je machine, met een klein steekje!

Anoniem zei

Wat een leuk patroon. Bedankt.
Ik ga dit patroon maken voor mijn dochter. Met allemaal batiks.
Groetjes IngridR