Welkom/ Welcome

Hallo beste bezoeker, Welkom op mijn blog, waar ik mijn creatieve uitspatting laat zien, en ook wel eens iets anders wat me bezig houd.

Hello dear Visitor, Welcome to my blog,here you can find my crafts and other things that are on my mind.

When life gives you scraps, make quilts


donderdag, november 12, 2009

mini sampler


Magdaleentje heeft in haar winkeltje een 12 maanden project, nu had ik een mini sampler bedacht, en toen ze die zag vroeg ze of ik daar een patroon voor wilde schrijven, voor de maand nov van het 12 maanden project. en dat heb ik gedaan, gisterenmiddag de laatste steekjes gequild bies en ophang sleuf eraan gezet (nog niet aan de achterkant vastgezet) en gisteren mee genomen om te laten zien, toen ik bij haar was om mijn eerste beginnerscursus les te gaan geven.
ben vergeten een foto te maken, daarom hier een foto toen ik alleen de top af had. heb het quiltje daar gelaten omdat er vandaag inloop dag was, en iets in het echt zien doet het beter dan op een foto toch?
Gisterenavond dus les 1 geven van de basiscursus, aan 4 hele leuke dames, ze waren alle 4 heel enthosiast, waardoor het een hele leuke avond was, was alleen helemaal op toen ik thuis was, en vandaagw as het niet veel beter, maar het is het zeker waard hoor. ene ben blij dat het er maar 4 zijn nu kan ik lekker iedereen voldoende aandacht geven, eerste les is altijd pittig ze moeten dan zoveel in 1 keer. op naar les 2

3 opmerkingen:

Elly (creatieveling Elly) zei

Ik doe mee aan het 12 maandenproject en ik vind het een heel leuk patroontje. Zal het alleen niet snel afmaken (met teveel dingen bezig, te druk etc). Maar hij zal echt niet te lang in de kast blijven liggen.
groetjes Elly

Caroline zei

Gefeliciteerd. Leuk om te horen dat de 1e les een succes was. groetjes Caroline

Maks zei

Viavia hoorde ik dat je een maatje zocht voor de Farmers Wife..Het is idd een prachtige quilt!

Mail maar als je nog steeds een maatje zoekt.

Groetjes