Welkom/ Welcome

Hallo beste bezoeker, Welkom op mijn blog, waar ik mijn creatieve uitspatting laat zien, en ook wel eens iets anders wat me bezig houd.

Hello dear Visitor, Welcome to my blog,here you can find my crafts and other things that are on my mind.

When life gives you scraps, make quilts


zondag, december 06, 2009

8 weken

zo lag ik vd week s'avonds op de bank, lekker een fleece deken over mijn benen, en het jonge grut, die er 1 voor 1 bij kwam liggen. Gisteren avond was het nog erger toen lagen ze alle 5 ( 3 kitten en de 2 ander poezen) op mijn schoot.

De laatste foto waar ze met zijn drietjes op zullen staan, vandaag gaat er 1 verhuizen, maar omdat de nieuwe eigenaar ook een blog heeft, zullen we dit kleine katje vast nog wel op haar blog gaan tegen komen. er zijn er nu nog 2 over waarvan er 1 zowiezo hierblijft, en als er niemand zich meld voor de andere dan mag die ook lekker blijven, ben niet zo van het briefjes ophangen, heb liever dat een bekende (al dan niet uit blog land) er eentje mee neemt ja weet het ben erg, daar ook niet geschikt als fokker.

3 opmerkingen:

Elly (creatieveling Elly) zei

Oh wat zul je ze gaan missen. Daarom ben ik er nooit aan begonnen. Ik zou ze ook alleen aan bekende willen geven.
groetjes Elly

Nelleke zei

Wat zijn ze leuk en ik denk dat het wel stil zal worden als de deugnieten naar een ander huisje zullen gaan,ik hoop dat ze goed terecht zullen komen.groetjes Nelleke

lappenleintje zei

Wat herkenbaar. Ik heb twee keer een nest hondjes gehad, en ik jank me dood als ze weg moeten en ben dan dagen van streek, dus ook totaal ongeschikt. Ik zou er zo één willen adopteren, maar dan maak ik hier een kat doodongelukkig, dus het moet wachten tot ooit, maar ik vind ze enig! Ben sowieso dol op dieren!
Nog bedankt voor eht leuke sneeuwpopontwerpje; we gaan er met veel plezier aan beginnen!

Groet, Leintje