Welkom/ Welcome

Hallo beste bezoeker, Welkom op mijn blog, waar ik mijn creatieve uitspatting laat zien, en ook wel eens iets anders wat me bezig houd.

Hello dear Visitor, Welcome to my blog,here you can find my crafts and other things that are on my mind.

When life gives you scraps, make quilts


zaterdag, december 19, 2009


Kennen jullie het gevoel van iets nieuws willen maken, terwijl er nog zo veel ligt wat nodig de aandacht verdient. Nou ik heb dat gevoel NU! sinds de jelly beans zo goed gelukt zijn, wil ik eigenlijk de timbleberrie 3's company blok vd maand, nog een keer maken maar nu op de machine, heb zelfs al stof ervoor, niet gekocht hoor, ooit eens voor iets anders gekocht wat ik nooit gemaakt heb, en ook nooit meer ga maken. maar er roept een geheim project heel hard, een sneeuwpoptopje vind dat hij gequild moet worden. Vriendschap wil ook een keertje af! vd de miniquilt heb ik de bies erafgehaald die zat me niet naar mijn zin, er zat een hobbel in, en die bleef ik zien, niet netjes recht gestikt zag ik toen ik hem los haalde. wat een luxe probleem hé!
maar we hebben vakantie, en omdat het niet zo gezellig is als ik de hele dag achter de naaimachine verstopt zit, word het toch een hand werkje, en moet ik het gevoel maar even in de kast zetten.


1 opmerking:

Debby zei

Dat is een heel bekend gevoel!! Ik denk dat het met een nieuwe kans/ nieuw begin te maken heeft?
Gelukkig vakantie dus kun je wat dingen afmaken.

Groetjes Debby