Welkom/ Welcome

Hallo beste bezoeker, Welkom op mijn blog, waar ik mijn creatieve uitspatting laat zien, en ook wel eens iets anders wat me bezig houd.

Hello dear Visitor, Welcome to my blog,here you can find my crafts and other things that are on my mind.

When life gives you scraps, make quilts


woensdag, januari 27, 2010

Druk/ busy

Hallo Allemaal, dacht zal eens even wat van me laten horen, er is hier van alles gaande leuke, maar ook minder leuke dingen. begin maar met het minder leuke, op Wouter zijn werk is er en reorganisatie gaande en er moesten 76 man uit, helaas zit Wouter daar dus bij. Nu het leukere nieuws, nou ja niet echt nieuw, Ben druk bezig met van alles en nog wat voor Magda, en dat is erg leuk om te doen, heb al een quiltje af voor de elk wat wills voor de maand Maart, heb het topje voor de Maand april ook al af, en het ontwerp voor de maand Mei is er ook al, 1 feb komt de nieuwsbrief, dus weer werkbeschrijving maken voor blok 7. en natuurlijk is er nog de basiscurus die ik geef. erg leuk om te doen allemaal, En ben natuurlijk bezig met de timbleberrie's 3's company heb het middenstuk inelkaar en ben bezig om de randen er langs te zetten, dit gebeurt met de hand.Doe mee met een winterexchange is bijna af alleen nog quilten, en ben bezig met een return exchange voor Marne, ook bijna af!. dus vervelen doe ik me niet.

I am very busy with stuff voor magdaleentje I am designing litlle quilt, 1 a monthe for a project called Elk wat wills. I made the month march, half way with april, and the drawing for may is also ready.I like doing these things very much. I am also working on the thimbleberrie's 3's block of the month (2009) doing that by hand, I finish the midle part en start with the borders. also working on a winterexchange, and on a return exchange for Marne. so I will not be bored.
Bad news: Wouter(DH) lost his Job. 76 people lost there job, and he is 1 of them.

7 opmerkingen:

Isabella zei

Oei dat minder goede nieuws is meteen heel slecht. Nu maar hopen dat je man snel weer een andere baan vind.
Wel fijn dat je zo bezig bent voor Magda. Lijkt me heerlijk om van je hobby je werk te kunnen maken.

Terray zei

STerkte met het minder goede nieuws, hopelijk heeft je man snel weer een andere baan gevonden.

Wat knap toch dat je zelf allerlei patronen kan maken. Heerlijk toch om ze bezig met een hobby te zijn.
Je uitleg vind ik tot nu toe nog helemaal duidelijk, mijn complimenten en ga zo maar lekker door!!!

Groetjes
Tertia

Marielle zei

Wat vervelend dat hij zijn baan kwijt is, hopelijk vind hij snel weer iets, wat voor werk zoekt hij?

Nelleke zei

hallo Jacq kom ik er toch net achter dat jij dat bent die de quilts bij Magdaleentje voorbereid of ontwerpt leuk zeg.Maar het nieuws over je man is minder, ook ik hoop dat hij gauw ander werk naar zn zin zal vinden.groetjes Nelleke

Guusje, zei

Goed te lezen dat je zoveel leuke dingen doet. Niet zo leuk dat je DH ontslagen is. Ik hoop maar dat ihj gauw weer werk zal vinden en wil jullie dan ook veel sterkte toewensen.

Simone zei

Sjips wat balen dat Wouter ontslagen is! Hopelijk vindt ie snel weer wat anders...
Gelukkig ben jij nog steeds lekker bezig voor Magda!

sandra zei

Hoi

Is een slecht begin van het jaar dus, hoop dat hij snel een nieuwe baan vind. Heb me ook opgegeven voor de mini quiltjes, de sneeuwman was al zo leuk ( ook al is hij nog niet af). Sterkte de komende tijd.
gr Jitske