Welkom/ Welcome

Hallo beste bezoeker, Welkom op mijn blog, waar ik mijn creatieve uitspatting laat zien, en ook wel eens iets anders wat me bezig houd.

Hello dear Visitor, Welcome to my blog,here you can find my crafts and other things that are on my mind.

When life gives you scraps, make quilts


maandag, maart 01, 2010


arghhh heb wat stoms gedaan, heb hele leuke malletjes gekocht van dresdenplate en een lijmpen van sewline, waar ik dan met een klein beetje lijm het malletje op de stof plakte, en dan de rest lijmde, alles met kleine beetjes lijm, en het werkte super makelijk, tot zover ging alles goed, de dresdeplate werd heel mooi! en ook klein maar 10 cm. tot ik de malletje seruit ging halen en toen dacht mmm een strijkbout erover zou niet verkeerd zijn, fout gedacht, want tijdens het strijken kreeg ik bruine vlekken op mijn mooie dresdenplate, vermoed van de lijm, en o!! wat baal ik daarvan. de lijm moet eruit gaan met water, dus pas strijken nu dat ik ze op een ander lapje heb geapliceerd of eerst onder de kraan doen, mmm hier moet ik over nadenken, en dan huil ik nog een beetje na.
maar om me zelf een beetje op te vrolijke een foto van rooie poes onze Ex kater, die geniet van de sneeuw, heb de foto stiekum door het raam genomen.
en Brammetje die in Gert zijn spijkerbroek kruipt, Gert was zich aan het uitkleden, hup broek op de grond, en brammetje bedenkt zich niks en kruipt er heerlijk in. zijn moeder vind het maar raar.4 opmerkingen:

Rina zei

Wat zonde van je dresden plate. Hij ziet er heel mooi uit, zo klein. Wat een gezellig, nieuwsgierig Brammetje. Heerlijk van die ondeugende beesten.

Anoniem zei

Balen, joh, ik gebruik ook de sewline lijm, en ik strijk ook, maar heb nooit problemen met de lijm. groetjes Caroline

Jantine zei

Oh wat een drama, daar mag je best even om huilen ;-) (en dan snel een nieuwe maken...)

Anoniem zei

Jacq, ik heb even gezocht online - heb niks op hun site gevonden erover - ik heb wel Sue Daley's website/blog gevonden - zij gebruikt het, maar het lijkt dat zij het NIET strijkt - als je hier http://suedaleydesigns.typepad.com/my_weblog/2010/03/i-love-sewline-glue-pens-and-a-tutorial.html kijkt, zie je wat zij doet. Zei naait de stukken aan elkaar, dan pelt zij de papiertjes eruit. Maar ze zegt niks over strijken - hmmm???

Ik zou met wat scraps probeeren - lijm een paar stukken zoals je aan de Dresden Plate gedaan heeft, strijk het, maak het nat en zie of de papieren eruit komen en de bruine vlekken weggaan. Of de maakster van Sewline e-mailen met je vraag. Het allerbeste!

Gerda, Alberta, Canada