Welkom/ Welcome

Hallo beste bezoeker, Welkom op mijn blog, waar ik mijn creatieve uitspatting laat zien, en ook wel eens iets anders wat me bezig houd.

Hello dear Visitor, Welcome to my blog,here you can find my crafts and other things that are on my mind.

When life gives you scraps, make quilts


dinsdag, augustus 24, 2010

Vandaag begint het normale leven weer, iedereen is weer naar school, Gert moest al vroeg de deur uit (kwart voor 8), om de trein van kwart over 8 te halen, dan is hij ruim op tijd op school, als hij de trein van een half uur later neemt heeft hij maar 6 min om op school te komen, (mits de trein ook op tijd is.)
Rick hoefde pas om half 9 weg, maar deed zoals hij altijd doet alles op zijn dooie akkertje, en alles op het laatst, ik word daar niet goed van, en het frusterende is het komt altijd goed bij Rick, dus ik heb me ingehouden. en het hem zelf laten uitzoeken.
Alice is al weer bezig an de tweede school week en ze vind het reuze leuk, ze gaat naar groep 3 en eindelijk (volgen haar zelf) gaat ze leren lezen, en schrijven. Dat wil ze al heel lang, hihi op de eerstdag van groep 1 vroeg ze al wanneer ze begonnen met lezen en schrijven.
vanochtend na het opruimen vd was, eerst maar eens de kleren die te klein zijn in een vuilnis zak gedaan om naar het leger des heils container te brengen. en vanmiddag ga ik daar mee verder. ruimt lekker op.

Geen opmerkingen: