Welkom/ Welcome

Hallo beste bezoeker, Welkom op mijn blog, waar ik mijn creatieve uitspatting laat zien, en ook wel eens iets anders wat me bezig houd.

Hello dear Visitor, Welcome to my blog,here you can find my crafts and other things that are on my mind.

When life gives you scraps, make quilts


vrijdag, oktober 29, 2010

druk aan het quilten

Het is alweer een poosje geleden dat ik een berichtje geschreven heb, ene het is gelukt de basiscursus gaat donderdag 11 nov van start met maar liefst 7 deelnemers.in Oldebroek.

wat ik thuis aan het doen ben, projecten aan het afmaken! erg belangrijk voor mezelf in ieder geval, het geeft rust. Ik wil veel te veel(gelukkig hebben er daar meer last van hihi)maar raak er door geblokkeerd, dus maar weer een sandwitch van de stapel gepakt, en verder gegaan met quilten, weer 1 waar het nodige aan doorzettingsvermogen voor nodig is. er zit fleece in, jaja weet het had vertsandiger moeten zijn na de vriendschap, maar deze is in de zelfde periode gesandwitched, en er waren alw at harten op gequilt, en omdat nu allemaal uit te gaan halen, tja. inmiddels zijn alle blokken voorzien van hartjes, moet alleen de randen nog, eerst stroken erlangs zetten anders past het niet in de ring.
Hij ligt nu dus weer even op de stapel tot ik weer genoeg moed bij elkaar heb geraapt, maar ik heb de voorbeeld quilt voor de basiscursus opgezocht, was alleen nog maar een top, heb hem gesandwitched en ben bezig met quilten, er zit fiberfll tussen en o! wat quilt dat heerlijk zeg!

6 opmerkingen:

Margeeth zei

Hé Jaqueline, heb je wel eens hobbs geprobeerd? Het is hartstikke duur, maar als je dat eenmaal gebruikt hebt, wil je niets anders meer. Op stoffenspektakels staat vaak een kraam uit Noordholland, die hebben het meestal wel, voor een relatief lage prijs.

Diana zei

Als je fiberfill geweldig vindt, probeer dan eens 100% katoenen vulling. Dat blijft er langer mooi uitzien en quilt heerlijk!
Ik weet dat aztec-crea rose uit zwijndrecht het heeft (ook via webwinkel) en zelf koop ik het meestal bij het Quilthuys in Gent.

Rina zei

Wat goed dat je projecten aan het afmaken bent. Hier ligt ook al een tijdje een quilt gesandwitch met een paar steekjes erin. Ik kan de moed niet verzamelen.
Je quilt worden erg mooi.

Terray zei

Wat een mooierts worden dat. Super dat je basiscursus door gaat! Ik wens je veel plezier

Groetjes
Tertia

Jantine zei

Heb je wel eens van quiltmutsen gehoord, een soort hoezen voor in je quiltring. Die maak je één keer en je kunt daarna elke quilt daaraan vast spelden. Hoef je niet elke keer stroken aan te naaien. Kijk maar een sop mijn blog. Als je het patroon wilt moet je me even mailen, dan kan ik het kopiëren!

Miranda zei

Net als mij dus....quilt ze Jacq.