Welkom/ Welcome

Hallo beste bezoeker, Welkom op mijn blog, waar ik mijn creatieve uitspatting laat zien, en ook wel eens iets anders wat me bezig houd.

Hello dear Visitor, Welcome to my blog,here you can find my crafts and other things that are on my mind.

When life gives you scraps, make quilts


maandag, oktober 11, 2010

kruimel

we dachten dat we haar pipi zouden noemen, maar het is Kruimel geworden. het is er in geslopen zeg maar. Ze was de bangste van de 3, maar sinds de andere 2 verhuisd zijn is ze helemaal bij gedraaid, is alleen in de bijkeuken als het moet, om te eten en de kattebak staat er. vind het gezellig om er bij te zijn , om op je te liggen of tegen je aan, maar houd niet van aaien. raced elke dag een paar keer door het huis, en dat is helemaal leuk als ze brammetje zo gek krijgt om mee te doen, speelt met alles wat los en vast zit, heeft nu al een voorkeur voor quilts, erg leuk om je in te verstoppen. en ze slapen ook lekker.

5 opmerkingen:

Margeeth zei

Wat een lieverd. Namen die 'er in sluipen' passen meestal veel beter bij het dier. Ik vind Kruimel ook nog eens veel leuker dan Pipi.

Terray zei

Wat een scheetje is kruimel zeg!!

Hahaha helemaal op haar plek bij jullie tussen de quilts. Straks mag je nog een speciale quilt voor haar alleen maken Jacqueline ;-)

Groetjes
Tertia

Mascha zei

Wat een schatje.
Groetjes Mascha

Shirley zei

Echt een dotje, en echt een kenner he, op je quilt zitten.

Jantine zei

Wat een schattig snuitje!