Welkom/ Welcome

Hallo beste bezoeker, Welkom op mijn blog, waar ik mijn creatieve uitspatting laat zien, en ook wel eens iets anders wat me bezig houd.

Hello dear Visitor, Welcome to my blog,here you can find my crafts and other things that are on my mind.

When life gives you scraps, make quilts


zondag, november 14, 2010

wat ik vandaag heb gedaan

Ik had het plan om vandaag mandjes te maken, patroon uit geprint, heb ik geen lijmstift in huis, om het patroon op schuurpapier te kunnen plakken om zo malletjes te maken. ik zat even flink te balen. Alice was ondertussen aan het verven, en bedacht ik me dat ik nog wat plankjes had waar ik wel blokken op kon schilderen, zover ben ik gekomen, rood al voor de 2de keer gedaan, de oker en de lichtgeel, moeten nog wat bij gewerkt worden, zodat alle puntjes strak zijn en je geen potloodlijnen meer ziet, schijnt nu een beetje door de verf heen op sommige plekken. dan nog quiltsteekjes erop maken, en aflakken met botenlak zodat hij buiten kan hangen.

En heb al bedacht om een grotere plank te halen om meer blokken te schilderen, om buiten aan het hek op te hangen, weet iedereen dat hier een quilter woont. Het is geverft met plakaat verf, zelf de juiste kleuren gemengt.

6 opmerkingen:

Mascha zei

Wat is dit leuk en cratief bedacht.
Groetjes Mascha

Margeeth zei

Wat een grappig idee, je zou dit ook als naam- of huisnummerbordje kunnen gebruiken.

Yvonne aka sommeke zei

Knap idee, knap gedaan!

Iris zei

Wat een leuk idee Jacq !!!

Anoniem zei

Leuk zeg, ga ik misschien ook wel doen, maar pas van de zomer. groetjes Caroline

Jantine zei

Wat een leuk idee!