Welkom/ Welcome

Hallo beste bezoeker, Welkom op mijn blog, waar ik mijn creatieve uitspatting laat zien, en ook wel eens iets anders wat me bezig houd.

Hello dear Visitor, Welcome to my blog,here you can find my crafts and other things that are on my mind.

When life gives you scraps, make quilts


zaterdag, januari 01, 2011

2011

Goede voornemens? mmm die heb ik niet echt denk ik, wel plannen, klinkt wat vriendelijker,
  1. er liggen een aantal tops die bijna af zijn, die wil ik graag dit jaar afhebben
  2. de tops die er nog liggen afmaken tot quilt
  3. pas aan iets nieuws beginnen als er bij punt 1 , 1 afgegaan is.

prive, moet ik wat afstand nemen van bepaalde zaken, ik heb nogal de neiging om me overal druk om te maken, voel met te veel betrokken bij dingen, dat moet ik zien los te laten, is ook beter voor mijn gezondheid. Er zijn om me heen mensen die vechten tegen die rotziekte kanker, mensen om wie ik geef, 1 ervan is het gevecht aan het verliezen, dat doet zeer. We hopen dat Wouter werkt vind, er is op het moment weinig om te soliciteren, hij heeft er 1 lopen, maar nog steeds geen reactie gehad. heeft vast te maken met die rare dec maand. 2011 word een raar jaar dat weten we nu al, en we gaan proberen om er het beste van te maken. heb 3 leuke vooruitzichten, ga in feb quiltdames van een online groep ontmoeten ga een workshopje geven. In Maart op quiltweekend van donderdag avond tot zondag eind vd middag, En ik ga met Margeeth naar birmingham, erg spannend, ben heel blij met Margeeth zij regelt echt alles van vliegtuig tot hotel, jullie begrijpen vast dat ik heel blij met haar ben.

3 opmerkingen:

Terray zei

Hoi Jacqueline,

DAt zijn toch hele leuke plannen. Goede afleiding voor al het nare waar je nu zo mee zit. Ziekte, werkeloosheid, daar wordt je zeker niet vrolijk van.

Ik wens je veel liefde, wijsheid, gezondheid geluk en natuurlijk creativiteit voor 2011

Groetjes
Tertia

Anoniem zei

Veel geluk en gezondheid in 2011, groetjes Rob, Caroline en Paco

Diana zei

Ik herken het moeten afmaken van dingen, ben nu zelf aangemeld op blog i sew finished om me daar mee te helpen, ook iets voor jou?
Hopelijk vind je man snel werk, het is inderdaad een rare tijd. Ik wens jou en de mensen om je heen in 2011 een heel prettig jaar toe met nog veel leuke vooruitzichten.
Diana