Welkom/ Welcome

Hallo beste bezoeker, Welkom op mijn blog, waar ik mijn creatieve uitspatting laat zien, en ook wel eens iets anders wat me bezig houd.

Hello dear Visitor, Welcome to my blog,here you can find my crafts and other things that are on my mind.

When life gives you scraps, make quilts


donderdag, februari 24, 2011

druk

Maandag de hele dag druk geweest met de kamer vd jongens, Alles op hun kamer staat nu op een andere plek, het stapelbed een kwart slag gedraaid, paste precies, aan het hoofdeind 20 cm vd muur af , ivm schuin dak, maar aan de achter kant genoeg ruimte om er achter langs te lopen.gelijk alles goed schoongemaakt, jeetje wat maken die gasten er een zooitje van. Rick heeft me trouwens wel goed geholpen. en Gert had zaterdag zijn rotzooi al in een vuilniszak gestopt. maar je wilt niet weten wat er onder het bed vandaan kwam, nu alleen nu 2 muren witte, die zijn nu geel, niet echt iets voor een 12 en 13 jarige. Maandag avond de laatste steekjes aan de bies van Rick zijn quilt gedaan, die is al in de wasmachine en droger geweest en ligt al op bed, zal zo snel mogelijk een foto maken en bij dit bericht plaatsen.

Dinsdag kwam zij met dr zoon op bezoek. was erg gezellig , Tussen de middag pannekoeken staan bakken jammie!

Gisteren: Voordat Rick in het stapelbed kwam te liggen had hij een half hoogslaper, die lag nu onder hun bed, Alice dr kamertje is niet zo groot en dus had ik bedacht dat zij maar dat bed op dr kamer moest krijgen, dus gisteren haar hele kamertje leeg gehaald het bed op gezet alles schoon gemaakt en weer terug gezet, tussen door naar het huis van mijn zwager en schoonzus die zijn dinsdag verhuisd, en hadden in het oude huis nog meubels staan die ze weg deden. Ik heb hun salontafel, ( word inmiddels door gert geschuurd) buffetkast staat al in de keuken en ook al ingeruimd. en Alice heeft een wit bureautje, die wilde ze al vragen voor dr verjaardag in Maart

Vandaag gaan we naar de kapper , ga ik even wat bakken halen bij de xenos, om mijn lapjes in op te ruimen, en dan ga ik wat snijden om in maart mee te nemen naar het quiltweekend, het is toch lekkerder om dan daar alleen maar te hoeven naaien en strijken. Fijne dag allemaal

2 opmerkingen:

Shirley zei

Wat een drukte, hard gewerkt, maar wel tevreden kids. Veel plezier met voorbereiding voor het quiltweekend, ik moet nog op gang komen hiervoor, maar heb nogal een volle hooivork.

Judith zei

Pfff wordt al moe als ik het lees.