Welkom/ Welcome

Hallo beste bezoeker, Welkom op mijn blog, waar ik mijn creatieve uitspatting laat zien, en ook wel eens iets anders wat me bezig houd.

Hello dear Visitor, Welcome to my blog,here you can find my crafts and other things that are on my mind.

When life gives you scraps, make quilts


woensdag, maart 02, 2011

naaimachine sampler les 3

de sampler van Yvonne, mooie kleurtjes hé!
dit is de mijne, vind hem zo mooi worden.
en deze is van Esther.

Ik vind het zo leuk om te zien wat iedereen met zijn randstof doet, en welke kleuren erbij gezocht worden. ik ben de gene die best wel veilig bezig is. hihi zit er zelfs aan te denken om een andere rand stof te kopen met achtergrond stof en van daaruit langzaam de boel op te bouwen. maar nog niet hoor, eerst het huiswerk wat we opgekregen afmaken. heel veel flying geese, en het mariniers compass, daar zie ik een beetje tegenop, eerst die maken en dan pas denken aan versie 2. mischien wil ik er dan wel helemaal geen 1 meer maken haha. De les was weer erg prettig, ga er altijd met een goed gevoel weg.


5 opmerkingen:

Shirley zei

Ik vind jouw versie het mooiste, mooie kleuren combinatie en de blokjes komen mooi uit. Veel plezier met de flying geese, en de compassen zijn wel veel werk, maar leuk werk.

Judith zei

Hij wordt wel heel erg mooi

Mieneke zei

Mooi hoor! Ik vind jouw kleurkeuze wel heel erg in balans. Goed gekozen! Ben benieuwd als hij af is.

Johanna Zweden zei

Wat een schitterende quilts.
en alle 3 zo mooi van kleur-
Groetjes Joke

carine zei

Prachtige blokken, heel mooie kleuren! Goed gewerkt , de quilts van jullie zullen pracht-stukken worden, zéker weten! Proficiat! Groetjes uit Brugge Carine