Welkom/ Welcome

Hallo beste bezoeker, Welkom op mijn blog, waar ik mijn creatieve uitspatting laat zien, en ook wel eens iets anders wat me bezig houd.

Hello dear Visitor, Welcome to my blog,here you can find my crafts and other things that are on my mind.

When life gives you scraps, make quilts


dinsdag, augustus 09, 2011

festival of quilts Birmingham

Als het goed is vlieg in morgen met haar naar Birmingham om de quilt tentoonstelling aldaar te gaan bezoeken.
Vind het best wel spannend helemaal nadat ik gisterenavond het journaal zag, maar het komt vast goed , we logeren in een hotel op het vliegveld, de Nec waar het gehouden word ligt daar vlak bij, en we er lopen of met de shuttle heen kunnen. Gisteren was niet zo'n goede dag, was boven bezig, schiet het me toch vast in mijn linker schouder, niet leuk meer, aan het einde vd middag ging ik schoon frituuvet in de pan doen, en dat ging niet zoals gepland, ik kreeg het warme vet over mijn boven been, auw! gauw broek uit en onder de koude douche, en dat heeft goed geholpen gisterenavond voelde het alsof ik te lang in de zon had gelegen, en vanmorgen was de pijn helemal weg en zie je nog wat rode strepen maar meer niet pfff. Wouter is mijn schouder aan het beulen( ook auw!) maar het helpt wel. met medilgan, blehh wat stinkt dat spul zeg!
Gisterenavond nog even langs Etsher geweest en met Wouter ( haar baby) geknuffeld, het is  zo'n mooie en lieve baby. Nog even een boodschappen ljstje maken voor Wouter(DH) want Rick is zondag jarig, kom zaterdagavond weer thuis,

7 opmerkingen:

Simone zei

Veel plezier in Birmingham!!
En wel een beetje voorzichtig doen met jezelf, anders kun je niet eens weg ;)

Shirley zei

Aah wat heerlijk, er even tussenuit, niet de rust tegemoet, maar wel mooie dingen zien en even alleen aan jezelf hoeven denken. Niet teveel sjouwen met die schouder van je, laat Margeeth dat maar doen voor je LOL.

Yvonne aka sommeke zei

Oooooh, wat een zalig vooruitzicht!
Geniet van Birmingham, hé!

Miranda zei

Veel plezier voor jou en Magreet! Duidelijk dat jij aan een relax-weekeind toe ben...en voor een quiltster is dat toch wel een quiltweekeind!

Marie-Thérèse zei

Jullie zijn natuurlijk al op weg. Het is vast een fantastische tentoonstelling. Veel plezier

Anoniem zei

Veel plezier in Birmingham, dat wordt genieten, en terugkomen met koffers vol met spullen. groetjes Caroline

Johanna Zweden zei

Veel plezier, helaas zit het er voor mij dit jaar niet in! Moets naar Holland
Groetjes Joke