Welkom/ Welcome

Hallo beste bezoeker, Welkom op mijn blog, waar ik mijn creatieve uitspatting laat zien, en ook wel eens iets anders wat me bezig houd.

Hello dear Visitor, Welcome to my blog,here you can find my crafts and other things that are on my mind.

When life gives you scraps, make quilts


zondag, november 20, 2011

logcabin

Ik dacht dat ik zover was dat alleen de randen er nog aan moesten, tot ik net de foto maakte om aan jullie te laten zien en zie ik wat ik fout gedaan heb, zien jullie het ook?
inplaats van aan de onderkant heb ik 2 rijen aan de bovenkant erbij geplaatst, geeft wel een apart effect, maar niet wat ik wilde, dus ik een het tornmesje moeten weer goede vrienden worden. gelijk maar doen vandaag, en dan een fuchsiaroze randje erlangs zetten van 2 cm, en dan kan hij de kast tot ik de juiste stof gevonden heb voor een rand er langs. kan ik verder met Gert zijn Quilt die al lang ligt te wachten zal even een foto opzoeken:

ook aan deze hoeven alleen nog maar randen gezet worden, inmiddels weet ik als ik de stof niet in huis heb en dus niet verder kan, het vaak lang blijft liggen, hoe komt dat toch? als ik er dan eenmaal mee verder ga, is het vaak weer heel leuk om aan te werken.
Gisteren mijn Sint kadootjes besteld in Amerika, 6 jellyrolls (halve 20 stroken op een roll) met verzendkosten erbij voor maar 45 euro, er passen 6 van deze rollen in een envelop. hoop dat ze snel komen, je weet het maar nooit.

7 opmerkingen:

Gonny zei

De log cabin heeft zijn charme zo uit het midden. Ligt eraan hoe je hem gebruikt. Op een bed zou het zelfs misschien beter uitkomen. Maar ik ken het...wat in je kop zit, zit niet in je k..... In gedachte ben ik bij je met uithalen. (gedeelde smart is halve smart....)

pauline zei

Inderdaad, nu is het even doorbijten, maar het resultaat mag er (nu) al zijn.
Vol verwachting klopt je hart......
Je laat de jellyrolls toch wel zien hier, he?
groetjes,

Wieke van Keulen zei

Tjonge Jacq, balen om het weer uit te moeten halen. Maar, ik zou het ook doen, als het niet de bedoeling was geweest. Dit zwartgrijze quilt wordt ook mooi zeg. Echt een toppertje!

AnneClaudine zei

Eigenlijk vind ik je Log Cabin zo wel zo leuk. Iets minder standaard, beetje eigenwijs, mag toch ook wel eens?

Marie-Thérèse zei

Als je meer verschillende stoffen van dezelfde kleur in zo'n quilt verwerkt, valt het ook niet zo op als je er nieuwe stof bij moet kopen.

En ik vind die log-cabin ook wel erg leuk zo. Is weer eens wat anders.

risja zei

Ja het is zonde als je het niet veranderd je zal je er zelf steeds aan ergeren misschien, succes.

Shirley zei

Wat een mooie tops laat je zien, ha, zo'n foutje maken komt me te bekend voor. Zijn de jellyrollas ondertussen al binnen, wat een verwennerij!