Welkom/ Welcome

Hallo beste bezoeker, Welkom op mijn blog, waar ik mijn creatieve uitspatting laat zien, en ook wel eens iets anders wat me bezig houd.

Hello dear Visitor, Welcome to my blog,here you can find my crafts and other things that are on my mind.

When life gives you scraps, make quilts


zondag, januari 15, 2012

mijn week

afgelopen week zogoed als niks aan de huisjes gewerkt, er kwam en spoed project tussen door, waar ik even niks over kan vertellen, zodra het af is en bij de nieuwe eigenaar zal ik het laten zien.maar het zorgt er voor dat ik even geen tijd heb voor andere dingen, kan er nu even niet aan werken (maandag kan het weer), dus ben ik weer de zwart/wit aan het quilten, hoop deze 9 april af te hebben dan word onze oudste 15 en deze quilt is voor hem.

oja blok vd week ben ik vergeten te plaatsen (te druk in mijn hoofd en dan ben ik nogal vergeetachtig sorry!)dus deze week plaats ik er 2.

Heb een bezoekje gebracht aan de Internist mijn bloed waardes waren goed, mag wel een half pilletje extra omdat ik weer wat ongemakjes heb die hopelijk nu weg gaan. niks ernstigs hoor alleen vervellend.

donderdag weer quiltles gegeven, en ik ga daar met zo veel plezier heen , het is altijd zo gezellig, en wat ze maken word mooi! ieder met een andere kleur keuze, maar allemaal erg mooi! zal de volgende keer foto's maken.

fijne zondag allemaal wij gaan vanmiddag op verjaardagsvisite.

1 opmerking:

yvon zei

Ik kan me voorstellen dat je door het "project" even andere dingen aan je hoofd hebt. Maar...... het wordt een beauty dat project......