Welkom/ Welcome

Hallo beste bezoeker, Welkom op mijn blog, waar ik mijn creatieve uitspatting laat zien, en ook wel eens iets anders wat me bezig houd.

Hello dear Visitor, Welcome to my blog,here you can find my crafts and other things that are on my mind.

When life gives you scraps, make quilts


maandag, februari 27, 2012

moet ik even laten zien

Kijk eens wat mooi:
 achterkant:
Niet door mij gemaakt hoor, maar door Gerrie, tijdens de basiscursus had ze tijd over hihi, en is ze aan deze begonnen, en konden wij mee genieten van haar vorderingen. Ik vind hem super geworden,Nu kan ze aan het quilten beginnen, en met haar tempo, is die over een half jaar wel klaar, en dan heeft ze de volgende top ook wel af. Ik kan hier zo van genieten

Zelf ben ik aan wat nieuws begonnen O!!! hoor ik jullie al roepen, geen quilt, maar een gequilt vest, net van pitjes katoen een proef gemaakt om te zien of de maat goed is, het is een amerikaans patroon, en dan nu stofjes aan elkaar te zetten, Ik ga  een rode en zwarte Jellyrol gebruiken, gewoon stroken aan elkaar naaien wil hem graag op 8 maart aan kunnen, dan ben ik Gastvrouw tijdens de hengstenkeuring vd Hackney's.

6 opmerkingen:

Hermie zei

dat heeft Gerrie mooi gemaakt.

Johanna Zweden zei

Ben hier stil van, wat schitterend en wat mooi van kleur
Fijne dag groetjes Joke

Wieke van Keulen zei

Prachtig. Geef Gerrie maar mijn complimenten. Leuk dat de achterkant er ook zo mooi uit ziet. Daar hou ik van. Dank voor het delen.

Jolandaas blog zei

Mooi hoor.
Succes met het maken van je nieuwe vest.

Groetjes jolanda

Guusje, zei

Wat een mooie quilt is dit geworden, prachtig.

sylvia zei

wat een bjoetie!! De muur achter het bed is ook heel leuk trouwens!