Welkom/ Welcome

Hallo beste bezoeker, Welkom op mijn blog, waar ik mijn creatieve uitspatting laat zien, en ook wel eens iets anders wat me bezig houd.

Hello dear Visitor, Welcome to my blog,here you can find my crafts and other things that are on my mind.

When life gives you scraps, make quilts


vrijdag, februari 03, 2012

sokken

ongveer een half jaar terug kocht ik een mooi apparaatje om sokken te punikken, leuk dacht ik, maar ik vind het een ramp om te doen, maar ja ik had wel een bol mooie sokken wol, en om die nu te laten liggen, dus bij de bieb een boekje gehaald, sokken brei je zo! en daar staat het patroon in wat ik al van mijn moeder geleerd had maar die bij de kleine hiel weg gezakt was. het breien van de boord vind ik niet leuk! moet ik me echt door heen worstelen, maar op het moment dat je aan de hiel mag beginnen, dan word het leuk, en inmiddels is na wat problemen de kleine hiel ook gelukt, en ben ik al weer in de spie aan het minderen,
vd week even opschrijven hoe het ook weer gaat, anders is het boekje terug en ben ik de weg weer kwijt.

9 opmerkingen:

Jasmijn zei

Leuk he die sokkenwol. En nu heerlijk warm!
groetjes van ons allemaal

marjolijn zei

Heerlijk, sokkenbreien. En zo lekker warm. Als je het eenmaal weet is het helemaal niet zo moeilijk en een lekker werkje voor bij de televisie.
Ze worden mooi hoor!
gr. Marjolijn

Shirley zei

Leuk is het, en je gebruikt idd mooie wol!

Gonny zei

Inderdaad zonde om zulke leuke wol te laten liggen. Het zal me eem mooi stel worden :-)

Marina Fluit zei

Je bent nu met het leuke deeel bezig vind ik altijd, je ziet dat het een sok gaat worden, de boord is ook niet mijn favoriet. Vanavond een sok afbreien, zodat ik die morgen kan weggeven! De wol komt me bekend voor, op de sokkencursus had ook iemand dezelfde gebruikt, lekker snel klaar omdat he 6- draads is, net een slagje dikker dan de standaard 4- draads, dus ook extra warm !!!!
Veel succes en plezier me het breien!
Marina
www.marinasquiltcorner.blogspot.com

Johanna Zweden zei

ha lekker warm dat heb je nu el nodig,
Fijn weekeinden groetjes Joke

Guusje, zei

Wat een mooie sok. Het is erg leuk om te doen als je maar weet hoe.

Hermie zei

leuke wol is dat he? voor onze kleinkinderen gebruik ik ook die wol in allerlei kleurtjes en als de voet te klein is breien we er een stukje bij aan. Momenteel brei ik alle sokken op de rondbreinaald.

risja zei

Echt weer er voor, maar ik doe je niet na.