Welkom/ Welcome

Hallo beste bezoeker, Welkom op mijn blog, waar ik mijn creatieve uitspatting laat zien, en ook wel eens iets anders wat me bezig houd.

Hello dear Visitor, Welcome to my blog,here you can find my crafts and other things that are on my mind.

When life gives you scraps, make quilts


woensdag, mei 30, 2012

fibermail

en gelukkig is ook deze weer aangekomen, ik blijf dat een zenuwslopend iets vinden om ze zo op d epost te doen, gewoon achterop adres en postzegels en dan in de bus doen.
maar tot nu toe komen ze aan, zelf deze naar belgie (kan ff de puntjes niet vinden)
bedenken hoe ik de volgende ga maken, want het maken van fibermail kaarten vind ik wel heel erg leuk om te doen. alleen doe ik de volgende keer wel weer een afwerkbiesje vind dat toch mooier is het meer een mini quiltje.

4 opmerkingen:

sommeke zei

Ik vind het een geweldige leuke kaart!

Johanna Zweden zei

Hij is schitterend geworden,en ja ik denk ook als ik zo iets moois ontvang, ik vaak denk, wat fijn dat de postbode hem ook niet mooi vond, en hem mee naar huis heeft genomen.
Nu degene die deze heeft ontvangen heeft weer iets moois ontvangen
Groetjes Joke en een fijne dag

Shirley zei

Hij is zeker mooi, lekker pittig van kleur! Afwerkbiesje is ook mooi, je moet doen waar je lol in hebt, en niet dat je een mwah gevoel krijgt als het af is.

Ans zei

Ik vind hem heel mooi geworden, en zou hem voor geen goud zo op de post durven doen. Ik zou er voor alle zekerheid een envelopje omheen doen. Groetjes, Ans