Welkom/ Welcome

Hallo beste bezoeker, Welkom op mijn blog, waar ik mijn creatieve uitspatting laat zien, en ook wel eens iets anders wat me bezig houd.

Hello dear Visitor, Welcome to my blog,here you can find my crafts and other things that are on my mind.

When life gives you scraps, make quilts


zaterdag, juni 09, 2012

Hoe zo erg!

Zojuist heb ik besloten om aan niks nieuws te gaan beginnen, want? hoor ik jullie denken. nou het is te erg voor woorden, ik heb , 4 tops met vulling en achterkant waar ik al mee aan het quilten ben liggen. in de kast liggen 3 affe tops, nu heb ik top nr 4 net afgemaakt: dat is deze:

dit is de stof die ik als rand heb gebruikt.
Heb rand stof klaar liggen om de Henrietta wiskers af te gaan maken, en had een leuke achterkant stof besteld, die heel mooi om een andere top past waar ik ik al wel stof voor een rand voor had, maar deze past beter, dus die andere word nu achterkant.dus mischien maak ik vandaag wel 3 tops af. (of morgen)
 en dan nog alles waar ik mee bezig ben. Lovebird lane, katten, Jozef en Maria, een sok, en een gebreide Aap.  het voordeel is, dat ik dan wel ineens heel veel af heb, maar nu nog even werkelijk afmaken.5 opmerkingen:

Heleen zei

Ach, gewoon doen wat je leuk vind! We leven maar 1 keer. Ik zal maar niet al mijn ufo''s gaan opnoemen.

Conny's-blog zei

Ben ook met van alles tegelijk bezig, doe waar ik op dat moment zin in heb en dan in eens komt er van alles af, toch????????...............gr.Conny

Wieke van Keulen zei

Geweldig en wat herkenbaar. Maar op z'n tijd iets afmaken is best handig Succes. Groet, Wieke

Gonny zei

Als deze quilt met het voorjaar af is is dat vroeg genoeg. Ik vind het echte frisse voorjaars kleuren. De rest komt ook wel.... Net als bij ons....

Guusje, zei

Hij is geweldig mooi geworden en wat een goed voornemen, die heb ik ook gemaakt voor mezelf eerst heel veel afmaken en daar ben ik ook druk mee bezig, bij mij liggen er nog 7 tops om te quilten. Veel plezier bij het afmaken.