Welkom/ Welcome

Hallo beste bezoeker, Welkom op mijn blog, waar ik mijn creatieve uitspatting laat zien, en ook wel eens iets anders wat me bezig houd.

Hello dear Visitor, Welcome to my blog,here you can find my crafts and other things that are on my mind.

When life gives you scraps, make quilts


maandag, juni 18, 2012

puzzelblokken

Voor iemand die graag met de hand werkt (kan beter zeggen werkte) heb ik maar 1 hand project om aan te werken, bedoeld om mee te nemen naar de bee, maar met maar 1 bee per maand, schiet je dan niet erg op. dus deze ligt nu in de kamer om s'avonds bij de tv aan te werken.

en voor in sept staat er een nieuwe cursus gepland, dus die moet ik eerst zelf maken,


mijn achtergrond word donker en dan de kleuren geel, groen, blauw, paars, rood en oranje. Gerrie had tijdens de basiscursus een pakket gekocht van Jacqueline de Jonge, heel mooi, maar toch wel een beetje te hoog gegrepen tijdens het volgen vd basiscursus, dus leek het maken van de Costa Rica Cartwheel me een mooie voorbereiding hierop. maar we beginnen met het maken van een compas. en het tekenen ervan.  13 sept beginnen we, dus ik moet even door werken

veel meer zal ik vd zomer dan ook niet doen denk ik, we krijgen een klus zomer, mijn ''hok'' word badkamer, maar voordat we daar kunnen klussen moet hij leeg, en moet er worden gesloopt, dus mijn spullen gaan naar de portocabin, die nu een zooitje is, dus die moet worden opgeruimd. dan moet wat nu onze badkamer is (badkamer is een groot word het is meer een kast waarin je kan douchen) aangepakt worden, er zit een dakkappeltje op van ongeveer een meter en die is verrot, onze schoorsteen is lek, die moet worden aangepakt, we zitten te wachten op iemand voor een offerte, gisteren was mijn Oom hier, metselaar van beroep (werkte als zzp'er, met pensioen) en die wil wel helpen met het opbouwen vd nieuwe douche ruimte hij gaat me leren metselen. dan kon ik volgens hem wel. ik heb wel gezegt dat hij niet moet mopperen en dat ik waarschijnlijk niet zo snel als hem ga, hij is 70 maar heeft een werk tempo dat wil je niet weten. en mopperen is hij goed in (heeft wel een hart van goud) verder moeten de kozijn aan gepakt worden, en die zijn minder slecht dan dat ik dacht, maar zit het glas er niet meer goed in enkel glas met stopverf, vandaar dat het lekt, dus op te lossen met nieuwe dubbel glas(pfff) boven moeten er wel nieuwe kozijnen in, dus nu aan het uitzoeken wat dat gaat kosten.
ook staat er een andere keuken op het wensen lijstje, maar die is pas als laatste aan de beurt, dan weten we ook hoeveel centjes er nog over zijn. en aangezien ik wel een aantal keuken wensen heb, en liever wacht dan dat die niet gebeuren, zal deze voorlopig nog niet aan de beurt zijn.

Ps: en ik heb ook nog gesolliciteerd op een baantje wat helemaal mijn ding is, dus duimen jullie, binnen nu en 14 dagen hoor ik hoe wat waar.

3 opmerkingen:

Gonny zei

Als ik zo lees wat de plannen zijn..... wens ik je er heel veel sterkte mee !!! Wij hadden ook een 'inbouwkast' (1 x 2,5 meter) als douche ruimte en nu een badkamer met douche, bad en toilet. We hebben hem nu zo een 6-7 jaar maar ik geniet er nog steeds van.
Mooi de quilt uitvoering met donkere achtergrond.

Conny's-blog zei

Ik hoor het al, dit word een drukke zomer, vol plannen. Hoop dat jullie een eind komen ermee. De quilt is mooi die je gaat maken.........gr.Conny.

Hermie zei

leuk werkje een puzzelquilt,is echt puzzelen met de kleurtjes lijkt me.