Welkom/ Welcome

Hallo beste bezoeker, Welkom op mijn blog, waar ik mijn creatieve uitspatting laat zien, en ook wel eens iets anders wat me bezig houd.

Hello dear Visitor, Welcome to my blog,here you can find my crafts and other things that are on my mind.

When life gives you scraps, make quilts


woensdag, februari 06, 2013

cursus machinaal quilten

Vandaag alweer de derde les van machinaal quilten, les 1 hebben we 4 paneeltjes gehad, met de opdracht om er iets mee te maken, en in ieder geval 1 af en gesandwitched mee te nemen naar les 2. huiswerk was om er een grid op te tekenen en in les 2 hebben we geleerd om in de naad te quilten, vandaag (les 3)ging hij weer mee,en het huiswerk is goed gekeurd door de juf, nu hebben we geleerd om een grid  te quilten, om niet door het voorwerp het te quilten, gelijk het huiswerk voor les 4, en vanmiddag lekker mee aan de slag gegaan.
en vanavond heb ik van het tweede paneeltje een topje gemaakt, nog sandwitchen en in de naad quilten en dan kan hij de volgende les ook mee naar Amersfoort.
nog 2 paneeltje te gaan, eens bedenken wat ik daar mee ga doen

3 opmerkingen:

Guusje, zei

Wat is dit mooi geworden. Lijkt me een erg leuke cursus.

wilma oud zei

Wat is een grid quilten? En door welk voorwerp mag je dan niet quilten? Sorry, ik ben nog een beginneling en begrijp dit niet zo goed, want je zei dat je de grid erop ging tekenen???? Groetjes Wilma

Nana's Quilts zei

Excellent Jacqueline that you are learning machine quilting. Your handquilting is very nice, so I'm sure your machine quilting will be also. Prima!
Marne