Welkom/ Welcome

Hallo beste bezoeker, Welkom op mijn blog, waar ik mijn creatieve uitspatting laat zien, en ook wel eens iets anders wat me bezig houd.

Hello dear Visitor, Welcome to my blog,here you can find my crafts and other things that are on my mind.

When life gives you scraps, make quilts


maandag, mei 28, 2007

van alles

hoi hoi allemaal
Gisterenis er een tweede merrieveulentje geboren, zo leuk om te zien, en wat is de andere dan al groot scheelt 14 dagen.morgen maar eens een foto maken, vandaag zijn we naar Hattem geweest op concours, obsesion gaat steeds beter, haalt nu adem en trekt ze eigen niet meer dicht dat is zo rot net alsof hij dan stikt, is lastig want het zit 'm tussen zijn oren, jaja dat komt bij ponies ook voor, toen hij bij ons kwam zij een goede kennis die pony is overspannen, hij is dat jaar ook niet mee geweest op concours,eerst bij laten komen, en dat lijkt te helpen, maar niet te vroeg juigen. Boy onze oudere concours pony had vorig jaar een jaartje vakantie, en was vandaag voor het eerst weer mee, en dat hebben we geweten, jeetje hij deed alof hij 3 was inplaats van 16, en hij liep zo mooi! en gelukkig vond de jury dat ook want hij werd 2de. me dag kon niet meer stuk, zelf de regen kon het niet verpesten.
oja gisterenavond de laatste hand gelegd aan de kleurenketting exchange project hihi, morgen gaat hij op de post, Vroeg aan wouter wat hij er van vond ja wel mooi zegt hij maar een erg .... kleur

3 opmerkingen:

Yvonne zei

Proficiat met de geboorte van het nieuwe veulentje en met de 2de prijs van Boy!
Geen foto van je kleurenketting-exchange? Ben benieuwd hoor!

Iris zei

gefeliciteerd met het tweede veulentje !!
En wat flink, tweede prijs !!!
oei, de spanning om de kleurenketting exchange kan beginnen ;-)

Karen en Marc zei

Proficiaat aan de nieuwe mama daar. Wat moet dat heerlijk zijn zeg. En een tweede prijs, je hebt hem toch een extra wortel gegeven? Zo knap, zie je wel leeftijd is niks.

De kleurenexchange..........BEN BENIEUWD