Welkom/ Welcome

Hallo beste bezoeker, Welkom op mijn blog, waar ik mijn creatieve uitspatting laat zien, en ook wel eens iets anders wat me bezig houd.

Hello dear Visitor, Welcome to my blog,here you can find my crafts and other things that are on my mind.

When life gives you scraps, make quilts


woensdag, juni 06, 2007

poging 2

eens kijken of blogger vandaag mee werkt, gisteren een log vol getikt, wil ik hem plaatsen is er een storing met als gevolg hele verhaal weg.

maar hier gaan we weer:
mijn favoriete seizoen exchange is veilig bij Karen in Antwerpen aangekomen, en door het hele gezin goed gekeurd, er word ruzie gemaakt wie hem mag hebben, en bij 2 van het gezin is het lavendel wat er in zit wel erg in trek.

vond het erg leuk om deze te maken, eerst het tekenen van het patroon, bedenken hoe en wat etc. en dan je eigen ideeen uitvoeren, erg leuk om te doen.

verder ben ik nogal druk geweest met de mysterie van het borduurhoekje, de tekst maken, plaatjes scannen en in de tekst voegen etc, en natuurlijk het voorbeeld maken.


stap 1-3 intotaal 5 keer gemaakt

stap 4-6 intotaal 4 keer gemaakt
stap 7 in totaal 4 keer gemaakt.

vandaag de stofjes gekocht voor de zomer exchange, en ben al begonnen met snijden, heb er zo'n zin in om deze te maken, eens kijken of mijn idee in werkelijkheid net zo mooi word als in mijn hoofd.

oja voor ik het vergeet ik heb zelf ook iets heel erg mooi's gehad voor de favoriete seizoen exchange kijk maar eens:


in elk zakje zat ook nog eens een kadootje: allemaal stofjes! Jeanine nog maals bedankt,


bedenk me in eens dat ik de pay it forward van Judith nog niet heb laten zien, ook dit is een hele mooie staat in mij kastje in de keuken, Judith ook jij nog maals bedankt, is helemaal mijn kleurtje ene een rooie poes erop kan niet meer mis .


2 opmerkingen:

Iris zei

Hele mooie dingen heb je gemaakt / gekregen Jacq !!

Judith zei

Hele mooie dingen Jacq. Ik ben blij dat je mijn doosje leuk vond.