Welkom/ Welcome

Hallo beste bezoeker, Welkom op mijn blog, waar ik mijn creatieve uitspatting laat zien, en ook wel eens iets anders wat me bezig houd.

Hello dear Visitor, Welcome to my blog,here you can find my crafts and other things that are on my mind.

When life gives you scraps, make quilts


zondag, november 25, 2007

eindelijk doet de digi weer wat hij doen moet, en kan ik jullie de mooie lapjes laten zien die ik vd FQ verjaardaglijst heb gehad, ze zijn allemaal zo mooi!!, ben dr heel blij mee, ze liggen nu op een stapeltje mooi te zijn, vind het jammer om ze nu te gebruiken hihi, hebben jullie dat ook met lapjes?

Dit spelden kussen en rommeltjes zakje heb ik gemaakt als return gift voor caroline voor de crazyexchange groep. Een vrijdag morgen heb ik het aan haar gegeven.

en dit is het sneeuwmannetje dat ik op de workshop bij Henny Oosterbaan in Garderen heb gemaakt. er moet nog een echt mini bezempje naast. Het was een hele leuk dag, ben echt helemaal bijgekomen van de drukte van deze week, ben zelfs aan het einde vd middag de stad in geweest voor een bezoekje aan de kapper samen met Gert, Gert werd eerst geknipt en toen kreeg ik een relax hoofdhuis massage, o!! dat is lekker zeg! en daarna weer een lekker modelletje geknipt. ook nog laarsjes gekocht, schooltas voor Gert, de zoveeltste, wat hij met zijn tassen doet?? joost mag het weten, wel verteld dat hij er nu wat langer mee moet doen!
even door de xenos gesnuffeld, en sávonds keek mijn vader boksen ene ikke Harry Potter deel 3 op de pc. kan dr weer tegen.

1 opmerking:

Annelies zei

Dat klinkt allemaal heel leuk en gezellig. Mooie lapjes heb je gekregen.