Welkom/ Welcome

Hallo beste bezoeker, Welkom op mijn blog, waar ik mijn creatieve uitspatting laat zien, en ook wel eens iets anders wat me bezig houd.

Hello dear Visitor, Welcome to my blog,here you can find my crafts and other things that are on my mind.

When life gives you scraps, make quilts


zaterdag, december 08, 2007

ben ik weer


Kreeg namelijk al bezorgde mailtjes, waarom ik niet blog! nou voornamelijk omdat ik op handwerk gebied weinig te melden heb, ben met een geheim project bezig, waar nog al wat tijd in steekt, nu vooral de eerste stappen waren niet zo arbeidintensief, maar die nu komen wel, zodra het op de plek van bestemming is, zal ik het jullie laten weten, maar de kans is groot dat de ontvanger me blog leest, al weet ik dat niet helemaal zeker.


Verder ben ik best druk met mijn vader in huis, moet er aan wennen dat hij er steeds is, hoe lief ik hem ook vind hoor! Vind het lekker als ik smorgen me bed uit kom, dat ik dan me gang kan gaan, maar nu is er dan iemand, we moeten allemaal even wennen.

met de mdicijnen gaat het ook zoals verwacht, de juiste dosering vinden is niet zo makelijk, maar daar was ik al op ingesteld, al had ik het eerst niet in de gaten, hij was eerst te traag, zeg maar tempo slak, nu is hij te snel, tempo, race auto, hihi ene ik maar denken jee wat kan ik ineens veel. lekker hoor, huis gepoetst, alleen lastig dat ik me hoofd niet tot rust kreeg, en ik maar denken dat dat kwam omdat ik het zo druk had ineens met alles voor me vader regelen, uhhh niet dus, zit nu op een lagere dosering, en voel me al weer wat rustigere worden.

gisteren de kerstboom opgezet.
donderdag avond samen met Caroline naar Tenesse in Harderwijk geweest om te eten, had ik van haar gekregen als verjaardagskadoo, was erg gezellig en heerlijk gegeten.gaan we zeker nog eens doen. daarna door na de laatste avond van quiltles, Caroline is gestopt omdat ze in Den haag is gaan wonen, en ikke omdat het me allemaal even te veel is op het moment, blijf zeker quilten, is veel te leuk, maar wel op me eigen tempo.

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Gelukkig dat de medicijnen beginnen te werken .... mooie kerstboom!

Yvonne aka sommeke

Annelies zei

Een hele gezellige kerstboom. Ik hoop dat je snel op een goed evenwicht zit met je medicijnen, waardoor je lichaam meer rust krijgt.

Judith zei

Goed weer van je te horen. Hoewel ik niet echt heb gemerkt dat je stiller was. Het is hier een beetje een gekkenhuis namelijk zowel op het werk als thuis. Loop giga achter met blogs lezen.

Caroline zei

Hoi, leuk dat je ook weer aan het bloggne bent. Ik miste jou en Helen al. zie je zaterdag op de workshop bij Helen. groetjes Caorline