Welkom/ Welcome

Hallo beste bezoeker, Welkom op mijn blog, waar ik mijn creatieve uitspatting laat zien, en ook wel eens iets anders wat me bezig houd.

Hello dear Visitor, Welcome to my blog,here you can find my crafts and other things that are on my mind.

When life gives you scraps, make quilts


zondag, november 02, 2008

mijn zondag /my Sunday

Omdat de temperaturen nu toch wel erg naar beneden gaan is het in mijn ''hok) niet echt prettig werken, dus gisteren gauw een gasflesje wezen halen zodat de camping kachel weer lekker kan branden. en Vandaag heb ik daar lekker gebruik van gemaakt, heb lekker zitten werken aan het verjaardagskadootje voor Judith, een verhaal apart, Judith haar partner is ervandoor, nr 2 ook ja echt verzin het niet) nr 3 heeft verzonden maar dat is niet aangekomen. dus dit word poging 4, de helft van poging 4 de exchange was iets zelfs gemaakt+ kadootje van ongeveer 10 euro, en Bianca heeft dat gedeeltje voor haar rekening genomen en dat is al bij judith aangekomen. Ga vanavond het kwartaal pakje nr 2 van bep maken want nr 3 is al verstuurd. heerlijk zo'n dagje.
In het hok staat ook een bed, en Gert heeft vanmiddag daar heerlijk op gelegen om lekker met zijn moeder te zitten kleppen, hartstikke gezellig!

1 opmerking:

Judith zei

Als je het zo achter elkaar leest is het niet te geloven. Ben erg benieuwd.