Welkom/ Welcome

Hallo beste bezoeker, Welkom op mijn blog, waar ik mijn creatieve uitspatting laat zien, en ook wel eens iets anders wat me bezig houd.

Hello dear Visitor, Welcome to my blog,here you can find my crafts and other things that are on my mind.

When life gives you scraps, make quilts


donderdag, juli 23, 2009

Silvia's Bridal Sampler/secret project


Al een poosje loop ik tegen de SBS blokjes aan te hikken, en niet om de blokjes maar om de stofjes die ik gebruik (serie Vintage Holiday van Moda) Vind de stof mooi hoor, maar niet in de SBS, dus heb ik besloten om de blokjes die ik al af heb aan elkaar te zetten, en dan opnieuw te beginnen, met de kleuren ecru, tan, Rood. maar dat zal dan wel jan 2010 worden of zo.

I decided to quit with the SBS , because I do not like the fabric I use, Vintage Holiday from Moda. the fabric is great but not for this project, so I will start all over with new fabric but that will be in 2010.
Zojuist de laatste border aan me geheime project gezet, jihoe de top is af(1.30 bij 1.70).woensdag 24 juni ben ik er aan begonnen, met de hand, was erg leuk om te doen, nu nog quilten.
I finished the patchwork part of my secret project, I am very proud of myself I started it at wensday june 24, and worked by hand. now only the quilting also by hand.

1 opmerking:

Judith zei

Ik heb net weer een blokje gemaakt van de SBS, ik doe ze nu via het boek en dat is dus niet op de volgorde A1, A2, etc. Misschien vanavond nog maar een blokje maken.
Ben benieuwd naar je secret project.