Welkom/ Welcome

Hallo beste bezoeker, Welkom op mijn blog, waar ik mijn creatieve uitspatting laat zien, en ook wel eens iets anders wat me bezig houd.

Hello dear Visitor, Welcome to my blog,here you can find my crafts and other things that are on my mind.

When life gives you scraps, make quilts


dinsdag, september 01, 2009

blok vd maand: Shoo Fly.

GoeieMorgen Allemaal,Alweer 1 sept, een bijzondere dag voor mij, vandaag zijn Wouter en ik 15 jaar getrouwd, die 15 jaar zijn voorbij gevlogen, er is veel gebeurd, leuke dingen geboorte vd kinderen, maar ook minder leuke dingen, verlies van Wouters zijn beide ouders, en mijn moeder.Ondanks dat we het niet altijd eens zijn, kwamen we pas tot de conclusie dat we het hartstikke goed hebben zo samen.
Maar goed 1 sept betekend ook dat er weer een nieuwsbrief van Magdaleentje is, en daarin staat weer het blok vd maand deze keer heb ik gekozen voor Shoo fly, gewoon omdat ik het een leuk blokje vind. Zelf moest ik even wennen aan de stofjes waar mee ik werk, werk de laatste tijd meer met country kleurtjes en dan is dit wel even wennen kan ik je zeggen, maar langzaam aan worden de stofjes en ik 1, het gaat een hele romantische quilt worden. ( ik werk vooruit dus heb blokje 3 en 4 ook al af, dus kan nu meer zien hoe het word) Ben benieuwd in welke kleuren jullie hem maken,stuur maar foto's dan laat ik die hier zien zo dat we met zijn allen mee kunnen genieten.Fijne dag allemaal

7 opmerkingen:

Anoniem zei

Hello, I love the fabrics you have used for the Shoo Fly block, they look like antique fabrics. Just beautiful. I also love your blog, you have some amazing quilts.
I am from Australia!

inge zei

gefeliciteerd!

Janny zei

Hallo, even een vraag. Waarom heb jij een klok van Nieuw Zeeland en dan speciaal van de plaats Tauranga op je weblog staan?
Prachtige quilt "vriendschap"

marja zei

Hallo
Mijn tweede blok is weer af.
Het was erg leuk om te maken.
Wil de foto wel naar je toesturen maar ik weet niet waar ik hem heen moet sturen
Kijk al uit naar het volgende patroon.
Gr Marja

Tineke...... zei

hoi ;)
ik heb blok 1 op mn blog staan
blok 2 komt misschien binnen kort er ook aan:)
leuk dat jij deze dingen gaat doen:)
succes verder
en de groetjes Tineke

Tineke...... zei

en blok 2 staat er onder tussen ook :)

en nog gefeliciteerd met je 15 jaar huwelijk...wij in dec, 36 jr. waar blijft de tijd meis..

groetjes Tineke

Sylvia zei

Hoi Jaqo,
Ik vind het een hele leuke sample op mijn blog heb ik blok1 en blok2 staan. Ikwacht met spanning op blok3, ik verheug me er echt op!