Welkom/ Welcome

Hallo beste bezoeker, Welkom op mijn blog, waar ik mijn creatieve uitspatting laat zien, en ook wel eens iets anders wat me bezig houd.

Hello dear Visitor, Welcome to my blog,here you can find my crafts and other things that are on my mind.

When life gives you scraps, make quilts


maandag, september 21, 2009

haken/crocket


Lintine Haakt hele mooie bloemen en ik heb van haar een heel mooi kussen met zulke bloemen gekregen, die vind ik zo leuk dat ik zelf ook zulke bloemen wilde, maar ja het is jaren geleden dat ik voor het laatst gehaakt heb. was een jaar of 11 denk ik. maar goed door Annemarie van de bee op het idee gebracht om ens op you tube te kijken, en ja hoor daar vond ik een duidelijke uitleg, en zo is de gele versie ontstaan, maar ik was niet helemaal tevreden vind de buitenste blaadjes niet zo mooi staan. dus op eigen houtje met de groene begonnen, en die word wel zo als ik het wil.

Lintine crochet real beuatiful flowers, and i wanted to learn that to, so I went to youtube and found some one who realy explains it well, the yello flower is from her, Then I started the green one, that's more like How Lintine makes them. and I Like that 1 better

2 opmerkingen:

Mascha zei

Ze zijn leuk. Haken is ook erg leuk om te doen. Ik ben zelf ook bezig met vierkantjes te haken maar ben er nog niet helemaal uit of het dat wordt.
Groetjes Mascha

Zonnebloemetje... zei

Ziet er al heel netjes uit Jacq.
Ik heb een patroon naar je gemaild, nu moeten je bloemetjes nog mooier worden!