Welkom/ Welcome

Hallo beste bezoeker, Welkom op mijn blog, waar ik mijn creatieve uitspatting laat zien, en ook wel eens iets anders wat me bezig houd.

Hello dear Visitor, Welcome to my blog,here you can find my crafts and other things that are on my mind.

When life gives you scraps, make quilts


dinsdag, maart 16, 2010

quiltweekend

van af donderdag 18 maart t/m zondag 21 maart ben ik samen met zo'n 65 andere dames te vinden in het stayokay hostel In Elst. Heelijk quilten, en voor je natje en je droogje word gezorgt.
ik ga er beginnen aan een Logcabin quilt en heb daar de volgende stofjes voor gekocht:
en nadat ik de stof versneden had tot strookjes van 3 cm, wat een but werk zeg! moest ik natuurlijk wel even zien hoe het zou worden, was heel moeilijk om het maar bij 1 blokje te houden.
en mocht ik het zat zijn om logcabins te maken dan kan ik altijd deze stofjes pakken, dit word een versneden nine patch, de stof met bloemen is in het echt meer groen zoals de andere ook is.
Mmm volgens mij ben ik aan iets vrolijk toe, en dat uit zich in deze stofjes, word je vanzelf vrolijk van toch?


8 opmerkingen:

Marielle zei

Ik ben heel benieuwd hoe ver je gaat komen. Ik ben afgelopen weekend op weekend geweest en heb echt hard gewerkt, maar lang niet zoveel gedaan als ik zou willen

Simone zei

Wat een vrolijkheid! Veel plezier op je weekendje! Ik ben ook naar zo'n gezellig weekend, maar dan in Brabant ;) Zullen we daarna weer eens wat afspreken?

inge zei

fijn weekend!

Yvonne aka sommeke zei

Nou jij gaat voor het zonnetje zorgen in Elst!
Tot donderdag!

katrien zei

Dit gaat leuk worden.
Tot vrijdag,ja ik kom een dagje later.

Ingrid zei

Wat zou ik graag om een hoekje willen kijken naar 65 quiltsters. Dat zal me een gekakel geven. Heb nu al heimwee naar mijn weekend. En ik ben nog maar 2 dagen weer thuis! Heel veel plezier Jacq.

Groetjes Ingrid.

Judith zei

Wat een vrolijke kleurtjesm ga bij jouw in de buurt zitten ben ik het hele weekend vrolijk ;-) Tot morgen.

Marcha zei

Wat een ongelofelijk leuke dingen maak jij zeg! Via de shop van Magdaleentje op je site gekomen en ik ga 'm direct aan mijn blog roll toevoegen! Kom vaker kijken! Succes!