Welkom/ Welcome

Hallo beste bezoeker, Welkom op mijn blog, waar ik mijn creatieve uitspatting laat zien, en ook wel eens iets anders wat me bezig houd.

Hello dear Visitor, Welcome to my blog,here you can find my crafts and other things that are on my mind.

When life gives you scraps, make quilts


maandag, april 26, 2010

blok 8 en 9 Magdaleentje quiltsampler


Blok nr 8

blok nr 9
Ik liep 2 blokken achter, dus die afgelopen weekeind gemaakt, 1 mei komt het volgende blok alweer, ene die ligt ook al geknipt klaar om gemaakt te worden.
ben de afgelopen dagen druk geweest met het schrijven van een nieuw patroon, daar worden ontzettend leuke stofjes in gebruikt, je moet alleen wel van roze houden. nieuwsgierig geworden,
1 mei staat hij in de nieuwsbrief van Magdaleentje
en ben druk bezig om de randen aan een een top te zetten, Al;s hij af is, zien jullie het patroon ook verschijnen bij Magdaleentje ene dan laat ik hem hier natuurlijk ook zien. denk dat ik een aantal van jullie erg ga verbazen, want het ijn kleuren die ik niet gauw gebruik, maar nu ik er me bezig ben en hem zie hangen, word ik er wel vrolijk van.
soms moet je gewoon durven, en het dan ook echt doen.1 opmerking:

Marianna zei

Hoi Jacqueline! Schaam schaam! Ik wild eje al heel lang mailen, maar kon je mailadr5es nergens meer vinden, dus ik hoop dat ik het nu goed doen en de goede jacqueline voor me heb LOL! Ik wilde je nl. bedanken voor de yoghurt emmertjes die je via Mary aan mij gegeven hebt. Ik moest wel lachen toen bleek dat ik het helemaal vergeten was om haar te melden of ze ze voor me mee wilden nemen! Gelukkig maakt ze daar nooit zo'n punt van! Dus bij deze heel hartelijk bedankt! Ennee......achtige blokjes en je lammetje! Om te zoenen (bijna). Groetjes!