Welkom/ Welcome

Hallo beste bezoeker, Welkom op mijn blog, waar ik mijn creatieve uitspatting laat zien, en ook wel eens iets anders wat me bezig houd.

Hello dear Visitor, Welcome to my blog,here you can find my crafts and other things that are on my mind.

When life gives you scraps, make quilts


zaterdag, april 17, 2010

van alles

Nieuw Ontwerpje , Gemaakt voor de Deelnemers vd Elk wat wills voor de Maand mei, lijkt het je leuk om mee te doen kijk dan maar eens bij http://www.magdaleentje.nl/
de rechtstreekse link is: http://www.magdaleentje.nl/19_elk_wat_wils.htmJe krijgt dan het patroon met stofpakketje voor maar € 17,95 per maand, dit in inclusief de verzendkosten!!
we zijn begonnen in Maart met deze:
En in April mochten de deelnemers deze maken: Eigenlijk was die te groot, maar magda heeft over dr Hart gestreken omdat ze hem zo ontzettend leuk vond.
( ja ik moet hem nog quilten, had gerekend om dat met de machine te doen maar die staat nog steeds in reparatie)

Als ik op de pc bezig ben en vooral sávonds dan heb ik vaak gezelschap, en Brammetje ligt dan graag op schoot, dat is beter dan dat hij precies voor het beeldscherm gaat zitten.wat hij ook graag doet, en dan nogal beledigt is als je hem op de grond zet.
Casper het lammetje loopt met dit mooie weer graag buiten en eet al volop gras, Hij krijgt nog wel de fles erbij hoor, en water maar dat vind hij maar naar niks smaken, ook brokjes vind ie nog niks. maar dat komt vanzelf goed.Donderdag heb ik de top voor de basiscursus die ik geef afgemaakt, a.s woensdag gaat hij weer mee naar les nr 7, ik hoop hem voor die tijd nog gesandwitched te hebben. foto is niet ideaal het waaide nog al hard en elke keer schoten de was knijpers los.

In sept start ik weer met een nieuwe basiscursus bij Magdaleentje in Oldebroek, binnenkort komt er op haar website meer informatie

O!ja Alice dr feestje was erg gezellig de meiden vonden het erg leuk om een spiegel te maken.

2 opmerkingen:

Ingrid zei

Mooie quilts heb je ontworpen en gemaakt Jacq. Chapeau!
Groetjes Ingrid.

Caroline zei

Leuk, al je projecten. A.s weekend zijn we weer op de camping. groetjes Caroline