Welkom/ Welcome

Hallo beste bezoeker, Welkom op mijn blog, waar ik mijn creatieve uitspatting laat zien, en ook wel eens iets anders wat me bezig houd.

Hello dear Visitor, Welcome to my blog,here you can find my crafts and other things that are on my mind.

When life gives you scraps, make quilts


vrijdag, oktober 08, 2010

Love bird lane


de Foto is niet geweldig maar ik wilde hem toch even laten zien, Ik doe mee met de lovebird lane blok vd maand (bij Magdaleentje), en hij is me tock leuk om te maken, zo als jullie wel weten werk ik graag met de hand, doe wel wat dingen op de machine, dingen die makelijk zijn! De lovebird lane is dus en project wat op de machine gemaakt word, en ik heb me over de angst heen gezet en maak hem op de machine, ene het is harstikke leuk om te maken helemaal niet moeilijk de beschrijving die er bij zit is super duidelijk. ene wat leuk is , in een avond of een ochtend heb je een blok af. heb meeste werk zit hem in het snijden vd stofjes. dus kom maar op met het volgende deel ik heb er zin in.

5 opmerkingen:

Elly (creatieveling Elly) zei

Hij wordt prachtig. Goed dat je nu af en toe ook met de machine werkt. Ik werk zelf ook met beide. 's Avonds wil ik lekker voor de buis met de hand werken.
groetjes Elly

Margeeth zei

Wat een schatje.
Hand- en machinewerk hebben alle twee zo hun voor en nadelen, met de machine gaat het sneller, maar is het ook echt 'werk', met de hand gaat het welliswaar veel langzamer, maar is het meer ontspanning.

Simone zei

Hij wordt geweldig!
Zegge... moet je geen taart eten? ;)
Van harte gefeliciteerd!

Terray zei

Hoi Jacqueline,

Hij ziet er nu al geweldig uit!
Ik vind het maar wat knap dat je deze op de machine maakt. Ondanks dat ik een naaister ben (voorheen maakte ik veel kleding) doe ik quilten toch het liefst met de hand.
Ieder zo zijn voorkeur he ;-)
Goed weekend!!
Groetjes
Tertia

Jantine zei

O wat een schitterende blokken, daar wordt je vast helemaal blij van terwijl je ze naait! Je hebt ook nog eens je angst voor je machine overwonnen, petje af!