Welkom/ Welcome

Hallo beste bezoeker, Welkom op mijn blog, waar ik mijn creatieve uitspatting laat zien, en ook wel eens iets anders wat me bezig houd.

Hello dear Visitor, Welcome to my blog,here you can find my crafts and other things that are on my mind.

When life gives you scraps, make quilts


donderdag, februari 10, 2011

Jippie ze zijn eindelijk af.


Ik denk dat ik in 2008 de 2 tops af had, had ze aan mijn Oom beloofd, maar het wilde maar niet om ze af te maken. dus dinsdag avond voor de bee er 1 gedubbeld, woensdag door gequilt op de machine, gelijk de andere gedubbeld en ook door gequilt, s'middags naar de quiltwinkel in Putten voor stof voor de achterkant helaas was de donker blauwe westfaalse stof op, maar heb dat opgelost door het rode stofje met witte stippe te kopen( de zelfde als die er in zit) en die als biesje met koordje er in, erom te zetten en een gewone donkere blauwe als achterkant. met een mooie verborgen rits. Vind ze zo mooi geworden! Zat er zo tegen aan te hikken om ze af te maken, er was wel een rede voor de haast de hoor! Ome Aart viert zaterdag zijn verjaardag!

5 opmerkingen:

Simone zei

Ome Aart die boft maar!

carine zei

Proficiat!! Ik ben blij voor jou, dat ze kaar zijn en dat zal Ome Aart , ik ken hem wel niet maar ben er vast van overtuigd dat hij het ook zal zijn!! Groetjes uit Brugge Carine

Tineke zei

zo wat een mooie kussens, daar is iedereen toch blij mee om te krijgen :)
en Henrietta Whiskers is geweldig om mee aan de gang te zijn ...:) leuk dat je op mn blog was:)

Terray zei

Wauw die zijn super mooi zeg en net op tijd af voor de verjaardag van je oom.
Wat zal zijn reaktie zijn??

Prettig weekend
Groetjes
tertia

IngridR zei

Prachtig! Daar is oom Aart zeker blij mee.