Welkom/ Welcome

Hallo beste bezoeker, Welkom op mijn blog, waar ik mijn creatieve uitspatting laat zien, en ook wel eens iets anders wat me bezig houd.

Hello dear Visitor, Welcome to my blog,here you can find my crafts and other things that are on my mind.

When life gives you scraps, make quilts


dinsdag, maart 15, 2011

½ mariniers compas

Op een yahoo groep waar ik lid ben, was al de vraag waarom het er zo stil is, nou ik heb een hele goede rede, elke vrije minuut werk ik aan mijn huiswerk van de naaimachine sampler.nu ik weer een eigenplek heb, alhoewel het is maar net wat je eigen noemt want de katten vinden dat het ook van hun is. maar goed ik dwaal af. nu ligt mijn grote snijmat op de tafel, staat mijn naaimachine klaar, dus ook als ik weinig tijd heb kan ik wat doen, zoals gisteren tussen de was doen, was in de machine, in de droger, 1 weg vouwen en dan was er wat tijd over voor dat het ritueel zich herhaalde, met als gevolg dat alle flying geese af zijn en per 10 aan elkaar zitten.
en gisteren een kwart compas af, vandaag de rest van het compas gesneden, en zit de helft aan elkaar, ben zo trots op me zelf dat het lukt, het is wel een heel werk! pff, denk dat het compas niet af komt voor donderdag, wilde dan alles meenemen om in elkaar te gaan zetten, maar dan moet het compas wel af zijn, dat is geen werkje om daar te doen. maar niet getreurd heb zat andere dingen die mee kunnen. ga namelijk vanaf donderdag middag tot zondag middag Naar Elst op Quiltweekend, en heb dr ontzettend veel zin in.

6 opmerkingen:

Yvonne aka sommeke zei

Prachtig al Jacqueline!
Tot donderdag ;-)))))

Mieneke zei

Je kompas ik nu al mooi! Hij moet prachtig zijn als hij af is. Veel plezier op het quiltweekend!

Margeeth zei

Katten vinden altijd dat alles in huis van hun is en dat is natuurlijk ook zo, jij bent alleen maar personeel.
Je hebt gelijk dat je het kompas niet gaat maken op het quiltweekend, dat is veel te ingewikkeld. Ik hoop trouwens dat ik op een kamer komt te liggen met mensen die op een normale tijd naar bed gaan, vorig jaar heb ik echt geen oog dicht gedaan.

Marie-Thérèse zei

Prachtige kleuren. Neem je je blokken mee naar Elst?

Judith zei

Hij wordt heel erg mooi

Shirley zei

Oh hij is mooi aan het worden!