Welkom/ Welcome

Hallo beste bezoeker, Welkom op mijn blog, waar ik mijn creatieve uitspatting laat zien, en ook wel eens iets anders wat me bezig houd.

Hello dear Visitor, Welcome to my blog,here you can find my crafts and other things that are on my mind.

When life gives you scraps, make quilts


dinsdag, maart 08, 2011

update zwart/wit

mmm Bianca mailde al dat ik de lens van mijn Camera schoon moest maken, en tja ze heeft helemaal gelijk, maar ik ga de foto niet over doen, was namelijk een operatie op zich, het zonnet schijnt mooi, maar de wind waait ook goed! wat geel lijkt op de foto is in het echt witter. maar goed dit is de rede waarom ik overal een beetje afwezig ben, er moet alleen nog een rand omheen, Donderdag avond geef ik weer cursus bij Magdaleentje en wil dan kijken naar een stofje geschikt voor de rand, het moet een donkere worden. hij meet nu 48 bij 72 inch (ongeveer 122 bij 183 cm) er komt een arnd om heen van 8 inch dan word het een lekker maatje van 1,62 bij 2,24 cm dan kan ik hem aan de achter kan instoppen en valt hij aan de zijkanten mooi over het bed.

zo nu ga ik mee weer storten op het huiswerk van de naaimachine sampler, anders krijg ik moppers van Laura, hihi, denk dat dat wel mee valt ze is niet zo mopperig gelukkig! maar moer er nu echt aan beginnen anders kom ik nooit op tijd klaar.

2 opmerkingen:

katrien zei

Prachtig hoor je zwart-wit quilt.

Mieneke zei

Ik vind hem wel heel erg mooi hoor, deze zwart-wit quilt.
Eenvoudig patroon, maar o zo spannend geworden door de stofkeuze!
Ben benieuwd naar de rand.

Groetjes, Mieneke