Welkom/ Welcome

Hallo beste bezoeker, Welkom op mijn blog, waar ik mijn creatieve uitspatting laat zien, en ook wel eens iets anders wat me bezig houd.

Hello dear Visitor, Welcome to my blog,here you can find my crafts and other things that are on my mind.

When life gives you scraps, make quilts


vrijdag, mei 06, 2011

ongeluk?

Ongeluk komt zelden alleen, is dat niet een gezegde? Hier rust er ongeluk op de koffie. vorige week zaterdag liet ik op concours de thermoskanvallen op straat, daar kon hij niet tegen. Gisterenavond begaf het koffiezet apperaat het. wakker worden zonder koffie kan echt niet! dus maar met het handje koffie gezet.Dus ik ga zo eerst een nieuwe termoskan en koffiezetapperaat kopen. erg belangrijk!

mmm een mooie rode! a.s. Ps: helaas hadden ze geen rode, dus is het een zwarte geworden, want zolang kunnen ik en DH niet zonder koffie.


A.s. Dinsdag heb ik weer les bij Laura, maar ik kom er maar niet aan toe om huiswerk te maken, heb paternoplaat nodig, maar ben nog niet in de buurt van een quiltwinkel geweest. we moesten 3 blokken maken, die ga ik eerst als proef versie maken, voordat ik de goede stof eraan waag, kan ik die in iedergeval meenemen. en heb ik toch mijn huiswerk gemaakt, de rest komt dan wel voor de keer erna die pas in okt zal zijn. op de 1 of andere manier vind ik het werken met de naaimachine niet zo leuk als met de hand, of zou het komen omdat het moet? Het ligt niet aan Laura die geeft heel fijn les en daar ga ik dan wel weer graag naar toe.

2 opmerkingen:

Heleen zei

Dat is wel een mooi apparaat! Ben benieuwd of je die hebt gekocht. Paterno plaat gebruik in nooit maar ipv maak ik een kopie van het patroon en lamineer deze en knip het uit. Een perfecte mal. Zo heb ik de mallen voor deze quilt ook gemaakt.Succes en veel plezier bij Laura.

Jantine zei

Hoi, ik wilde je wat vragen buiten het blog om maar ik zie bij jouw profiel geen e-mailadres om je te mailen. Wil je mij even mailen?