Welkom/ Welcome

Hallo beste bezoeker, Welkom op mijn blog, waar ik mijn creatieve uitspatting laat zien, en ook wel eens iets anders wat me bezig houd.

Hello dear Visitor, Welcome to my blog,here you can find my crafts and other things that are on my mind.

When life gives you scraps, make quilts


donderdag, augustus 18, 2011

weer thuis

Zaterdagavond om half 11 was ik weer thuis, moe maar voldaan! wat was het leuk! leuke quilts gezien aardige mensen ontmoet, wat wil je nog meer.

woensdagmiddag heeft Wouter (DH) me op schiphol afgezet, waar Margeeth ook al door haar DH gebracht was. de vlucht was minder prettig veel turbulentie, en ik had het gevoel dat ik in 1 of andere atractie zat, mijn hoofd was er niet blij mee, misselijk etc, ik heb wel eerder gevlogen en beide keren ( 4 keer heen en terug) had ik nergens last van. In Birmingham aangekomen ingecheched in het hotel en daarna een hapje wezen eten

Donderdag zouden we naar Birmingham gaan,maar doordat de dagen ervoor steeds rellen waren maar vanafgezien en gelijk naar de tentoonstelling gegaan. deze was overweldigind, veel mooie quilts, veel mensen, soms te druk, veel winkeltjes waar ik deze dag alleen even langs gelopen ben want je kon er over de koppen lopen.zo druk, het leek er wel gratis.S'vonds zijn we naar de modeshow  met lasagna buffet geweest in het Hilton.

Vrijdag ochtend er weer vroeg uit om te ontbijten, als je later ging was het erg druk en waren er dingen op. maar we waren beiden toch steeds vroeg wakker dus dat was geen probleem, na eten nog snel wat eten voor tussen de middag kopen met flesjes drinken (het water uit de kraan was er niet te drinken, rook naar chloor blehh) en weer op naar de tentoonstelling, waar ik verf gekocht heb en een boek over landschappen.
Magreeth en ik gingen op de beurs ons eigen gang, maar spraken af voor de lunch en een bakje thee. s'avonds zijn weer lekker wezen eten, al duurde het erg lang voor we ons toetje kregen anderhalf uur! gelukkig hadden we geen haast!

zaterdag toch nog maar een laatste beurs dagje gedaan, heb toen nog wat tijdschriften gekocht en wat screens om te printen, tja je word toch besmet met allerlij virussen daar! we vlogen om half 6 weer naar huis, om om half 8 te landen. nog even een poosje op de bagage gewacht, Magreeth de DH stond al aan d egate te wachten, mijn gezin stond bij het meeting point, die hadden honger, ze hadden nog niet gegeten, dus dat werd langs de burgerking, waar ze wel hele lekkere milskshakes hadden met vers fruit, jammie!

hehe het was een hele onderneming om te dit te schrijven blogger wilde steeds niet de pagina laden waar je een blog kan schrijven erg lastig! morgen plaats ik het blok vd week. (als het lukt).

1 opmerking:

Simone zei

Klinkt goed allemaal! Beetje jammer van de rellen daar....
begrijp ik nu goed dat je helemaal geen stofjes hebt gejocht? Wat knap! En wat voor verf heb je gekocht?