Welkom/ Welcome

Hallo beste bezoeker, Welkom op mijn blog, waar ik mijn creatieve uitspatting laat zien, en ook wel eens iets anders wat me bezig houd.

Hello dear Visitor, Welcome to my blog,here you can find my crafts and other things that are on my mind.

When life gives you scraps, make quilts


donderdag, september 15, 2011

huiswerk naaimachine sampler+huisje

zondag de helemiddag aan het snijden geweest,pfff, ging veel tijd in zitten omdat ik in de blokken met rand stof werk, en steeds het zelfde motiefje van de randstof wil hebben. Maandag middag vrij vlot de 2 blokken gemaakt. wil er nog 2  maken, gelukkig heb ik daar een zondag ook al de randstof voor gesneden, en hoef ik daar nog maar de helft voor te snijden.
  Op eenyahoo groep waar ik lid ben word er bijna elke maand een lotto georganiseerd, je maakt een blok, van iedereen die mee doet gaat er een lootje in een bakje  en dan word er een naam getrokken die alle gemaakte blokken krijgt.ik doe lang niet altijd mee, maar deze keer kon ik niet weigeren, Een schoolhouseblok in Rood, wit, al heel lang een wimmetje (work in mind) van mij ben er zelfs rode stof voor aan het sparen, op die zelfde yahoo groep doe ik mee met de verjaardaglijst en heb ik Rode stof gevraagt, juist! om met dit blok een quilt te gaan maken.
Vanmorgen hadden we weer eens problemen met de kabel Internet en telefoon, als je aan het bellen bent valt ineens de verbinding weg, erg lastig, dit is al langer een probleem, maar vanmorgen was Wouter aan het bellen en viel tot 2 keer toe alles weg, Caiway bellen, en ja hoor ook tijdens dat gesprek viel alles weg.
terug bellen krijg je iemand anders aan de telefoon argh en de vorige had natuurlijk niks gemeld. maar goed hij zou de modem reseten, maar ja hoor daarna weer 2 keer dat alles uitviel, weer gebeld en nu worden we voor 3 dagen gevolgt om te zien of er problemen zijn. word vervolgt!

4 opmerkingen:

Miranda zei

Leuke blauwe blokken, en je huisje is een plaatje

pauline zei

Een huisjesquilt wil ik ook nog graag maken, maar dan van de oude overhemden van mijn man. Is dus ook een Wimmetje (bij mij staat dat voor Wil Ik Maken).
En ja, problemen met de kabel of t.v. dat is zoiets waar je helemaal dol van kunt worden, alleen al omdat de helpdesk vaak bemand wordt door mensen die er geen verstand van hebben, grrr.
Wat voel je je dan machteloos, he?
Veel sterkte ermee,

Shirley zei

Smullen met die blokjes van jouw op je blog, lekker productief bezig geweest dus. Balen van Caiway, wij hebben ook heel lang gesukkeld, nu al een tijdje niet, afkloppen. Maar het is dan wel zwaar irritant, zeker als het ook je telefoon aangaat, bij ons was het enkel internet.

Else zei

Leuk je rood/wit huisje, toevallig ben ik ook begonnen met restjes sparen voor een huisjesquilt!! Fijne avond, knuffel Else