Welkom/ Welcome

Hallo beste bezoeker, Welkom op mijn blog, waar ik mijn creatieve uitspatting laat zien, en ook wel eens iets anders wat me bezig houd.

Hello dear Visitor, Welcome to my blog,here you can find my crafts and other things that are on my mind.

When life gives you scraps, make quilts


vrijdag, september 16, 2011

Schoolhouse W I M

W I M staat voor Work in Mind, iets wat je ooit graag nog eens wilt gaan maken. en dat is voor mij deze quilt. ik ben aan het spelen geweest met EQ 7, om het aan jullie te kunnen laten zien, mijn versie word groot 2,20cm bij 2.20cm de blokken zijn 30 cm, voor mijn doen reuze groot. er is 1 nadeel ik vind het tekenen op een achtergrond zo'n rot werk, eenmaal aan het naaien is het weer leuk, maar dat tekenen, brrrrrrrrrr.
Ene ik ga hem natuurlijk maken in mijn favoriete kleur Rood, ik zit even in mijn eigen te grinneken, want ooit vond ik Rood een verschrikkelijke kleur, mijn moeder probeerde toen ik klein was om me rode kleren aan te trekken, dit lukte niet zo heel erg goed. Mijn moeder is overleden, en volgens mij zit ze nu ergens hard te lachen om mijn favoriete kleur.

Ik ben niet de enigste die dit een leuk blok vind zij en zij zijn ook van plan om hem ooit eens te gaan maken

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Ziet er mooi uit. Gebruik je daar een speciaal tekenprogramma voor?
Ik ben benieuwd hoe hij in het echt wordt. Ik denk dat ik dat wel kan volgen op je blog.

gr.

Rina zei

Leuk blok en zeker een mooi kleur. En leuk dat je ook iets van je moeder erin stopt ;-0

Shirley zei

Ja, die zit nu op een wolkje naar je te gluren en te grijnzen, vast. Rood is altijd mijn favo kleur geweest, liep in de verpleging als eerste met knalrode ecco's aan de voeten rond, en had zelfs een rode stethoscoop!

Shirley zei

En we hebben ook een rode bank, rode stoelen, heb een rode auto, kortom, helemaal mijn kleur!

Helen zei

Prachtig. Ik wil ook nog ooit zo'n quilt gaan maken en ook in het rood :) Geniet van het proces en kijk uit naar het zien van je vorderingen. Happy quilting!