Welkom/ Welcome

Hallo beste bezoeker, Welkom op mijn blog, waar ik mijn creatieve uitspatting laat zien, en ook wel eens iets anders wat me bezig houd.

Hello dear Visitor, Welcome to my blog,here you can find my crafts and other things that are on my mind.

When life gives you scraps, make quilts


maandag, januari 30, 2012

ik mag hem laten zien
 De Dochter van onze overblijf coordinator is in de kerst vakantie ziek geworden, ze kreeg het Gullian-barree syndroom, omdat ze ook 2 keer in de week overblijft hebben we samen met de overblij kinderen een quilt gemaakt
Hier ben ik de afgelopen weken druk mee geweest, eerst alle ecru lapjes voorzien van een gekleurd randje. zodat de overblijf kinderen ze konden in kleuren, we hebben 4 overblijf dagen en elke dag nam ik dan een stapeltje mee naar huis om ze gelijk in elkaar te zetten.  Fiberfill besteld en het wachten daarop duurde lang! ( niet langer dan normaal maar als je haast heb duurt alles lang) Vorige week maandag kon hij naar Anne van Maple leaf quilting, die had heel lief aangeboden om het voor ons te quilten, en van dat aanbod heb ik dankbaar gebruik gemaakt.Ze heeft hem super mooi gequilt dat had ik nooit zo mooi met mijn machine kunnen doen. een donderdag was hij alweer thuis, en ben ik begonnen met de bies, vrijdag om 10  uur had ik hem tegen gezoomd.  en vandaag is hij gebracht en kreeg ik net een blij meisje aan de telefoon ze vind hem erg mooi, en hij ligt al op dr bed! kijk daar doen we het voor!


6 opmerkingen:

Hermie zei

en ik heb hem zaterdag in het echt mogen bewonderen op de bee,geweldig mooi en heel lief van jou om hem te maken.

Jolandaas blog zei

Wat is dit een mooi quilt geworden,leuk dat de kinderen er ook iets bij hebben gemaakt.

Quibi zei

Wat een verhaal, zeg! Het arme kind!! Wel fijn, dat ze nu zo'n mooie quilt heeft met allemaal warme wensen en herinneringen!

Shirley zei

Zaterdag bewonderd, wat goed van jou! En dat blije meisje, nu omringt door liefde van klasgenootjes in de vorm van tekeningen en namen in een quilt op bed, daar doe je het voor.

foekie's fashion zei

Wat een lief idee en nog goed geslaagd ook. Mensen blij maken met onze hobby is toch het mooist wat er is?
Groetjes van Joke

Guusje, zei

Wat is hij mooi geworden en zo bijzonder. En wat fijn dat ze er zo blij mee is.