Welkom/ Welcome

Hallo beste bezoeker, Welkom op mijn blog, waar ik mijn creatieve uitspatting laat zien, en ook wel eens iets anders wat me bezig houd.

Hello dear Visitor, Welcome to my blog,here you can find my crafts and other things that are on my mind.

When life gives you scraps, make quilts


woensdag, februari 01, 2012

blok vd week nr 35

klik hier om blok 35 te downloaden
graag zou ik willen weten, of ze nog gedownload worden, zoja,laat dan even een berichtje achter, dan weet ik of ik ze nog moet blijven plaatsen

8 opmerkingen:

foekie's fashion zei

Ik heb hem gedownload hoor, ik vind hem leuk. Ik heb even verder gekeken op je blog en er zijn er meer en dat wist ik niet, ga ik vanavond even plukken. Dank je wel. Groetjes van Joke

Paulijn zei

Nou Jacq, ik heb er een paar gedownload en vind het prettig te weten dat er nog meer zijn. Dus wat mij betreft mag je het (graag!) volhouden. Dank je wel.

Quibi zei

Hoi Jacq,

af en toe download ik een blok als het iets is dat me aanspreekt. Anders niet.

Ria zei

Ik heb ze allemaal opgeslagen, verder nog niets mee gedaan. Maar ze lopen niet weg. Ik ga er zeer zeker wat mee doen. Vooral deze is erg mooi.

Ik zou zeggen ga zo door.
Groetjes Ria V.

Anoniem zei

ja hoor ik hou het bij....maar heb ze nog niet allemaal gemaakt...door ziekte even achter geraakt....maaar ik wil ze allemaal maken

vind het erg leuk
groetjes tanja

Anoniem zei

Ik heb ze jammer genoeg niet allemaal maar haal ze wel op . Heb zeker plannen maar ja als quiltster hebben we dat allemaal volgens mij. Dus wat mj aangaat mag je zeker doorgaan.

Tini

jolie zei

Ga er zeker wat mee doen want het spreekt me erg aan.

Anita zei

Ja hoor, ik kom regelmatig kijken of er weer een nieuwe staat. Ik vind ze leuk, heb er nog niks mee gedaan hoor, maar over 2 maanden begint de VUT en heb ik plenty tijd over (hoop ik).