Welkom/ Welcome

Hallo beste bezoeker, Welkom op mijn blog, waar ik mijn creatieve uitspatting laat zien, en ook wel eens iets anders wat me bezig houd.

Hello dear Visitor, Welcome to my blog,here you can find my crafts and other things that are on my mind.

When life gives you scraps, make quilts


zaterdag, februari 11, 2012

quiltcursus

Ik heb het geluk dat ik les mag geven aan 4 hele leuke dames, de les avonden zijn voor mij een uitje, en het quiltvirus is al goed doorgegeven. helaas kon 1 vd dames er afgelopen donderdag niet bij zijn.
Gerrie is al een heel eind, die heeft het middenstuk bijn af.

Deze is van Wilma en ondanks een baan van 40 uur, is ze ook al heel erg ver.

En deze is van Trudy, en les gemist omdat ze op vakantie was en dan nu ook al zo ver zijn,
Trudy had de stoute schoenen aangetrokken vond ze zelf, ze heeft een aantal wiebertjes op de machine gemaakt, en ook de aplicaties, ik was trots op haar want het zag dr heel erg goed uit! dus lekker zo door gaan! 
er was 1 groot baal moment, we maken een patroon uit een tijdschrift, nu kloppen de snijmaten niet, Voor Trudy hadden we die zelf uitgerekend, omdat ze ze kleiner maakt. Ik voelde me zo stom, ben er blindelings vanuit gegaan dat het zou kloppen, dat doe ik dus nooit meer, eerst zelf narekenen.

5 opmerkingen:

Guusje, zei

O wat ziet dat er goed uit en wat leuk dat je zelf les geeft. Jammer dat de maten niet kloppen het zou niet moeten mogen ik hoop dat de schade beperkt is gebleven.

Irena zei

het ziet goed uit,ja een fout maken is menselijk toch? en niet jouw misser groetjes irena

Gonny zei

Jammer dat de snijmaten van het tijdschrift niet klopten. Verder is wat ik zie: goed voorbeeld doet goed volgen!!! Leuk ieder zijn eigen kleuren en allemaal mooi!!!

Johanna Zweden zei

O wat leuk, nu veel succes, en wat een schitterend quilt'
Fijne zondag groetjes Joke

Hermie zei

leuk allemaal verschillende, ja een patroon reken ik ook altijd na, ik heb ook een keer een patroon gekocht bij een quilt en zelfs die kloptte niet,maar is gelukkig goed gekomen, ik heb hem nagetekend in eq en toen was het goed.